Neler Yeni

Vatan sistem geldi yaşadığım sıkıntı

n0rbit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Bahadır
Evet yani hayatımda ilk defa böyle bir şey görüyorum. sistemi koliden bir çıkardım ekran kartı içine öyle rastgele bırakılmış ne vida ile sabitlenmiş ne bir şey. PCI express yuvasının tırnağı kırılmış kasanın arkasının ne braketleri kutusuna geri koymuşlar ne vidalarını sabitleme vidaları bile yok. Diğer yerinden alıp sabitliyim desem başka uygun olmayan 2 çeşit vida uydurmuşlar. Ekran kartının PCI plastiklerini bile koymamışlar kutuya geri. PCI express yuvasının tırnağı işlemci fanının içine kaçmış şansıma buldum. Yazık yani verdiğimiz paraya. WhatsApp destekten mesaj attım bekliyorum.

n0rbit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Bahadır
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yani ülkenin en eski firmalarından biri bunu yapıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Hakan
Vatan bu hiç memnun olan görmedim şikayetvar sitesinde bile en çok şikayet alan firma.

klc7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
LEVENT KILIÇ
Kim varsa mağazalarda toplayıp sistemleri yetiştirmeye çalışmışlar herhalde

warymajesty

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,195
İsim
yunus günaydın
İade edin hocam. böyle sistem mi toplanır?

n0rbit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Bahadır
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bakalım ne cevap verecekler yetkililere ilettik diyorlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kim varsa mağazalarda toplayıp sistemleri yetiştirmeye çalışmışlar herhalde
yani malınızın düşmanımısınız arkadaş anlamıyorum herkes konu açtı ekran kartını monte etmeden gönderin diye inatla ekran kartını monte edip göndermek istiyorsun hadi bir de düzgün monte etsen neyse.

Son düzenleme:

Coolpanda

80+ Silver
Sistemi gelen kişilerden ekran kartı takılı geliyor diye yorumlar okuyorum sürekli. Diyecek sözüm yok.

Asi_ruh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Hüseyin
Benim de ekran kartı sallanıyor biraz tam sabit değil problem olur mu acaba. Tam olarak kasanın başladığı nokta gevşek. Diğer bileşenler de sıkıntı yok

R3b311i0n_01

80+ Bronze
silindi

Son düzenleme:

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,606
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Montaj ekibinin işgüzar hareketi işte ben olsam valla elimden geldiğince en iyisini yaparım baştan sağma yapmak nedir Allah aşkına

n0rbit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Bahadır
Sistemi gelen kişilerden ekran kartı takılı geliyor diye yorumlar okuyorum sürekli. Diyecek sözüm yok.
2. el al sat yapan bilindik insanlar firmalardan daha özenli sistem gönderiyor artık yemin ediyorum.

Qube

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Yunus
Ben ilk montaj istedim fakat 500 stok olduğunu öğrenince demonte olarak yollayın dedim. Az çok tahmin etmiştim böyle olacağını.

Top Bottom