Neler Yeni

Vatan Yeni PC 15999tl 3070 sistem

Fatih534

80+ Bronze
Kargo kutusunda hiçbir problem yoktu ama açıp bakınca böyle köşeden darbeyle karşılaştık. Bunu daha önceden vatanda yaşayan oldu mu nasıl çözdüler 🥺
Evet 3050'li Sistemde Vardı Düzelttim

Ekler

• BE80D4A9-1711-456F-BDAA-2E076FDC9EC1.jpeg
    BE80D4A9-1711-456F-BDAA-2E076FDC9EC1.jpeg
    1.5 MB · Hit: 92

Cermenbey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,121
İsim
Semih
Başka psu su ses yapan var mı

Cermenbey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,121
İsim
Semih
Hocam değiştirdiniz mi kasayı vatandan
Almadan önce tutanak tutsaydın diyorlar genelde dostum firmalar bu tür şeylere pek sıcak bakamıyor haklı olarak. Sonuçta ben kargoyu almışım montajı yaparken düşürmüş o hale getirmişte olabilirim değil mi? Aksini ispatlayamam.

NightRose

80+ Bronze
Almadan önce tutanak tutsaydın diyorlar genelde dostum firmalar bu tür şeylere pek sıcak bakamıyor haklı olarak. Sonuçta ben kargoyu almışım montajı yaparken düşürmüş o hale getirmişte olabilirim değil mi? Aksini ispatlayamam.
benim başıma geldi daha önce itopyadan gelen sistemin ayaklarından teki kırık çıktı kutudan, o zamanlar ups firması ile çalışıyorlardı. akşam görselleri mail attım dönüş yaptılar tutanak tutturup bize gönderin diye. kargo firmasına gittim ne yaptılarsa oluşturdular tutanağı yarım saatte telefon trafiğiyle sonra teslim aldılar koliyi geri gitti yapıldı veya değiştirildi tam bakmadım gönderdiğim mi geldi emin değilim ama ayak düzelmişti.

no-name

80+ Silver
benim başıma geldi daha önce itopyadan gelen sistemin ayaklarından teki kırık çıktı kutudan, o zamanlar ups firması ile çalışıyorlardı. akşam görselleri mail attım dönüş yaptılar tutanak tutturup bize gönderin diye. kargo firmasına gittim ne yaptılarsa oluşturdular tutanağı yarım saatte telefon trafiğiyle sonra teslim aldılar koliyi geri gitti yapıldı veya değiştirildi tam bakmadım gönderdiğim mi geldi emin değilim ama ayak düzelmişti.
Hocam o zaman satsak da satmasak bir açıp kontrol etmek lazım

NightRose

80+ Bronze
Hocam o zaman satsak da satmasak bir açıp kontrol etmek lazım
aynen ben daha kutuları açmadım gelen köşede duruyor. çocuk hasta akşamları çok huysuz onla uğraşıyorum. bugün bakarım 2 kişide kasada darbe var işkillendim :D

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,764
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Benim ilk defa böyle bir şey başıma geldi çok da bir şey olduğunu düşünmüyorum ama tabi düzgün olması daha iyi olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,024
Üyeler
166,677
Son üye
vlsxea
Top Bottom