Fatih534
80+ Bronze
En Zevkliside o değilmi ZatenHayda kurulum mu yapcaz şimdi
En Zevkliside o değilmi ZatenHayda kurulum mu yapcaz şimdi
Yeni bilgisayar sıfır kurulum ohhEn Zevkliside o değilmi Zaten
normal işlemcide ekran kartı yokki. ekran kartına takmanız lazım. dp veya hdmi kabloHocam bende vga girisli monitor vardi anakarta bagladim ama goruntu alamiyorum
Anakarta değil ekran kartına takman lazımHocam bende vga girisli monitor vardi anakarta bagladim ama goruntu alamiyorum
Sanırım benim PSUda ses yapıyor. Takırtı gibi değil fan sesi gibi.Benim psu da coilwhine çıktı ya takır tukur sesler geliyor
Evet evet fan sesi.Sanırım benim PSUda ses yapıyor. Takırtı gibi değil fan sesi gibi.
2 ay sonra 20yi bile geçerdiBuraların piyasası belli biz dışarlara açıldık
ben buna benzer bir konuyu 3 yıl önce yaşadım vatanla. kasanın ayağı kırılmıştı. aradım kaç kere gönder bakalım dediler. göndermedim elden yakın bir mağazaya götüreyim dedim o olmaz hangi mağazadan satıldıysa oraya gitmesi lazım dediler. o şekil kullandım.satılan mağaza uzaktı banaKargo kutusunda hiçbir problem yoktu ama açıp bakınca böyle köşeden darbeyle karşılaştık. Bunu daha önceden vatanda yaşayan oldu mu nasıl çözdüler
2 ay sonra 20binin ne kadar değeri kalırdı bilinmez :/2 ay sonra 20yi bile geçerdi