Nevfel
80+
- Reaksiyon skoru
- 515
Kayıtlı kartla ödemede takılıyor. Yeni kart diyip tekrardan girin bilgileri eğer sorun buysa.world troy karttan ödeyemedim bir türlü. sizdede varmı sıkıntı?
Kayıtlı kartla ödemede takılıyor. Yeni kart diyip tekrardan girin bilgileri eğer sorun buysa.world troy karttan ödeyemedim bir türlü. sizdede varmı sıkıntı?
Doğrudur hocam fazla bilgim yok bana gelmişti kampanya olarakYeni müşteri olana geçerli
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Cashback nerede var hocam 100tl vodafonepay dışında
nerede yazıyor bu kampanya?Kuveyt kullanan arkadaşlar varsa 2k indirim yapıyor 15k üstüne (Sanırım ekstreye indirim olarak yansıyor denemedim) kampanyaları birleştirebilirsiniz.
Yok olmadı yha . İndirim hakkı da gitti hesapta . Bir şey almadanKayıtlı kartla ödemede takılıyor. Yeni kart diyip tekrardan girin bilgileri eğer sorun buysa.
Tray olanını alsaydın keşke hocam. 19.000 TL civarına geliyordu.20.143 TL peşin fiyatına 3 taksit ile aldım hocam.
nerede yazıyor bu kampanya?
o oyunları oynamıyorum genel performans anlamında çok bir getirisi olur mu onu merak ettimCs valorantı profesyonel anlamda oynamıyorsan çok gereksiz olur.
Yok, oyun hariç işlerde zararı bile olur çekirdek sayısından dolayı.o oyunları oynamıyorum genel performans anlamında çok bir getirisi olur mu onu merak ettim
Hesaptan çıkış yap ürünü eyle kodu kullan teslimat ekranında tekrar giriş yap oluyor öyleYok olmadı yha . İndirim hakkı da gitti hesapta . Bir şey almadan![]()
olmuyor. neyse vazgeçtim almaktan.Hesaptan çıkış yap ürünü eyle kodu kullan teslimat ekranında tekrar giriş yap oluyor öyle
Hesaptan çıkış yap ürünü eyle kodu kullan teslimat ekranında tekrar giriş yap oluyorYok olmadı yha . İndirim hakkı da gitti hesapta . Bir şey almadan![]()
Birde giriş yap kısmından google ile devam edip giriş yapmayı denermisin farklı bir mail adresi ile, ben yapmıştım iki sipariş verdim ben biri doğrulanmamış hesap olarak duruyor amaolmuyor. neyse vazgeçtim almaktan.