❌İndirim Bitti! VATANBİLGİSAYAR İNDİRİM KODU

İkiside gereksiz sistemin iyi zaten. Bende 7500f'ten 7800x3d geçeyim dedim ama sonra düşündüm gereksiz geldi. Şuan oynayamadığım açamadığım bir oyun yok boşa masraf indirim var diye alıyoruz. Biraz gereksiz tüketim alışveriş manyaklığı oluyor.
Almak için hareketlenip, sepeti hazırladıktan sonra" boş harcama, ihtiyacım yok ve zaten benzer fiyatlara ara ara düşüyor" diyerek harcayacağım paraları korumaya karar verdim. Şu an kendimi upgrade yapmış gibi ödüllendirilmiş hissediyorum. Ben şahsen bu indirimden alacağımı aldım. Teşekkürler destek için

Ben de ASUS TUF GAMING B650M-E WIFI çektim bakalım 3 taksit 6800₺'ye geldi. hem kupon hem taksit iyi oldu.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Enco
Hocam testlere baktım şimdi dediğiniz gibi hotspot ve memory sıcaklığı yüksek ama nitro+ modelinin de yüksek aralarında bir kaç derecelik fark oluyor. Testlerde en soğuk çalışan kart taichi görünüyor ama.
Sıcaklıkları karşılaştırırken fan hızlarına da dikkat etmek lazım.

5070ti var mı arkadaşlar
36.509 TL indirim ile. Sadece 300 mm olmasına rağmen soğutması fena değil Abdullah Hacıgül inceledi.

Almak için hareketlenip, sepeti hazırladıktan sonra" boş harcama, ihtiyacım yok ve zaten benzer fiyatlara ara ara düşüyor" diyerek harcayacağım paraları korumaya karar verdim. Şu an kendimi upgrade yapmış gibi ödüllendirilmiş hissediyorum. Ben şahsen bu indirimden alacağımı aldım. Teşekkürler destek için
Ne demek zaten vatan diğer sitelere göre daha pahalı satıyor indirim olarak max 1k falan indirim oluyor gördüğüm kadarıyla örneğin 7800x3d işlemci n11 de 14 bin TL vatanda satış fiyatı 16.5 bin TL kodla 13 bine geliyor zaten yüksek fiyattan sattıkları için verdikleri %20 indirim 1k'ya tekabül ediyor. Bizim için gereksiz duruyor harcamak için harcıyoruz.

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: noxx
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,151,356
Üyeler
183,104
Son üye