boeasy
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 722
fiyat iyi ama neyden geçtiğin önemli.Alıntıyı görüntüle
alınır mı?
fiyat iyi ama neyden geçtiğin önemli.Alıntıyı görüntüle
alınır mı?
cok kararsızım hocam ya alıcam bu sısteme takıcam ya da setupu satıp ddr5 9060xt gecıcemal geç 650 yeterde artar
bende alıcam ama 2k fazla vermeye gerek yok benceSonunda alabildik dün pulse alıyordum az kalsınAlıntıyı görüntüle
Almak için hareketlenip, sepeti hazırladıktan sonra" boş harcama, ihtiyacım yok ve zaten benzer fiyatlara ara ara düşüyor" diyerek harcayacağım paraları korumaya karar verdim. Şu an kendimi upgrade yapmış gibi ödüllendirilmiş hissediyorum. Ben şahsen bu indirimden alacağımı aldım. Teşekkürler destek içinİkiside gereksiz sistemin iyi zaten. Bende 7500f'ten 7800x3d geçeyim dedim ama sonra düşündüm gereksiz geldi. Şuan oynayamadığım açamadığım bir oyun yok boşa masraf indirim var diye alıyoruz. Biraz gereksiz tüketim alışveriş manyaklığı oluyor.
Hocam testlere baktım şimdi dediğiniz gibi hotspot ve memory sıcaklığı yüksek ama nitro+ modelinin de yüksek aralarında bir kaç derecelik fark oluyor. Testlerde en soğuk çalışan kart taichi görünüyor ama.90 95 leri rahat görüyor. Gpu 53 56 derecelerde
i5 11600k dan geçeceğim yeni sistem topluyorumfiyat iyi ama neyden geçtiğin önemli.
inno3 36k hocam daha düşüğü yok5070ti var mı arkadaşlar
Tam onu atıyorum.
Sıcaklıkları karşılaştırırken fan hızlarına da dikkat etmek lazım.Hocam testlere baktım şimdi dediğiniz gibi hotspot ve memory sıcaklığı yüksek ama nitro+ modelinin de yüksek aralarında bir kaç derecelik fark oluyor. Testlerde en soğuk çalışan kart taichi görünüyor ama.
5070ti var mı arkadaşlar
Ne demek zaten vatan diğer sitelere göre daha pahalı satıyor indirim olarak max 1k falan indirim oluyor gördüğüm kadarıyla örneğin 7800x3d işlemci n11 de 14 bin TL vatanda satış fiyatı 16.5 bin TL kodla 13 bine geliyor zaten yüksek fiyattan sattıkları için verdikleri %20 indirim 1k'ya tekabül ediyor. Bizim için gereksiz duruyor harcamak için harcıyoruz.Almak için hareketlenip, sepeti hazırladıktan sonra" boş harcama, ihtiyacım yok ve zaten benzer fiyatlara ara ara düşüyor" diyerek harcayacağım paraları korumaya karar verdim. Şu an kendimi upgrade yapmış gibi ödüllendirilmiş hissediyorum. Ben şahsen bu indirimden alacağımı aldım. Teşekkürler destek için