İşlemci çok pahalı onun dışı güzel.bu parçalare uyumlu mu? fiyat olarak nasıl bir ram kaldı onuda sonra almayı düşlünüyorum fiyatı nasıl alınır mı? parçalar kalitelimi
önerin varmı kasa veya sıvı soğutmao kasanın üst kısmı 360mm desteklemiyor
o kasanın üst kısmı 360mm desteklemiyor
vatanda indirimli ürünlerdi bunlar geçen vatanın bayram şekeri sistemi vardı alamadım tükendi bi sistem alacam 5070 li bakınıyorum iyi bişey gelir diye@YusuF.68 Phantom Spirit alın.
![]()
Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar.www.gaming.gen.tr
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Anakart daha iyileri bulunur. Ayrıca RAM ve SSD yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hazır sistem almanızı öneririm. Olur derseniz önerelim sistem.
Vatan'dan almayın. Çoğu fiyat kazık. Hazır sistem önerelim. FPS oyunları mı oynuyorsunuz hikayeli oyunlar mı? Bütçeniz nedir?vatanda indirimli ürünlerdi bunlar geçen vatanın bayram şekeri sistemi vardı alamadım tükendi bi sistem alacam 5070 li bakınıyorum iyi bişey gelir diye
Şu sistem şu şekilde 62372 TL. Yanına da şu soğutucuyu alın mis gibi olur.hikayeli oyunlar 65 bin tl ye kadar alırım