Neler Yeni

Vatanda ram taktırmak güvenli mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
emir kuyu
Arkadaşlar ramın modeline markasına cl değerine ve mhz sine baktım ve aynı rami hepsiburadadan buldum, laptopumu da vatandan aldım lenovo ideapad gaming 3 yeni laptop 3 hafta geçti üstünden, ben bu ramle beraber vatana gitsem rami takarlar mı ve ne kadar özenli iş yapıyorlar?

Son düzenleme:

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,495
İsim
Kürşat
Arkadaşlar ramın modelinearkasına cl değerine ve mhz sine baktım ve aynı rami hepsiburadadan buldum, laptopumu da vatandan aldım lenovo ideapad gaming 3 yeni laptop 3 hafta geçti üstünden, ben bu ramle beraber vatana gitsem rami takarlar mı ve ne kadar özenli iş yapıyorlar?
Vatan harici alınan ürünlere yapmıyolar sanırım. Bence kendiniz ekleyin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
emir kuyu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Vatan harici alınan ürünlere yapmıyolar sanırım. Bence kendiniz ekleyin.
peki ramı ordan aldım diyelim işlerini özenli yapıyorlar mı? şikâyet var sitesinde bi yazı görmüştüm de bu soru kafama takıldı,ne kadar güvenli?

Isolation32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
419
İsim
İsmail sen
ne yapacak adamlar parça mı çalacak sanki en kötü kendin tak zor değil ram takması

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
emir kuyu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ne yapacak adamlar parça mı çalacak sanki en kötü kendin tak zor değil ram takması
denedim ama batarya soketi çıkmayınca korkup geri kapattım kasasını, zaten açarken de laptop kapaginin arasindan ekranı deliyodum zor kurtardık fjwjfhwjfhwh

Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Ömer Yiğit Çağlarer
Instagram
omeryigitcaglarer
Steam
RŌNIN 【 浪人 】
Discord
omeryigitcaglarer#2870
peki ramı ordan aldım diyelim işlerini özenli yapıyorlar mı? şikâyet var sitesinde bi yazı görmüştüm de bu soru kafama takıldı,ne kadar güvenli?
aslında sorduğunuz soru firmadan öte o sırada çalışıp sizinle ilgilenen kişinin işini nasıl yapacağı ile alakalı bi durum yani şans meselesi de diyebiliriz ama ben bi sorun çıkacağını sanmıyorum ayrıca o konuda asus teknik servisini de beğeniyorum

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,398
İsim
Emre Yılmaz
Bende ideapad gaming 3 laptopuma bu videodan izleyerek 10-15dkda ram taktım. Batarya kablosu sıkı geldi sadece gerisinde bir şey yok. Onu da bi sağ bi sola gevşete gevşete çıkartabiliyorsun. Hem başkasının yaptığı iş ne kadar özenli olur kendi malına davrandığın gibi davranırlar mı bilemem. Bu tarz işler zor değil aslında pek bilgi gerektirmiyor. Bende ilk kez bu videodan izledim daha önce yapmamıştım yani.

Metaxa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Aziz
Arkadaşımın dizüstü bilgisayarı için gitmiştik. Parça sök-tak yapmıyoruz demişlerdi. Dizüstü bilgisayarı başka yerden aldığımız için de olabilir.

Goatseb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
419
İsim
Multi kasa Vettel
Özenle yapan da var, yapamayan da. Bilenine denk gelmek lazım şans işi biraz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
emir kuyu
Bende ideapad gaming 3 laptopuma bu videodan izleyerek 10-15dkda ram taktım. Batarya kablosu sıkı geldi sadece gerisinde bir şey yok. Onu da bi sağ bi sola gevşete gevşete çıkartabiliyorsun. Hem başkasının yaptığı iş ne kadar özenli olur kendi malına davrandığın gibi davranırlar mı bilemem. Bu tarz işler zor değil aslında pek bilgi gerektirmiyor. Bende ilk kez bu videodan izledim daha önce yapmamıştım yani.
bu videoyu ben de gördüm ve aynen dediğin gibi batarya soketi sıkı gelince ben de zorlamak istemedim kasayı geri kapattım vatana götürmek üzere

Isolation32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
419
İsim
İsmail sen
denedim ama batarya soketi çıkmayınca korkup geri kapattım kasasını, zaten açarken de laptop kapaginin arasindan ekranı deliyodum zor kurtardık fjwjfhwjfhwh
youtube üzerinden izleyerek yap başta korkuyorsun geçer parçalarla uğraştıkça

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
emir kuyu

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,398
İsim
Emre Yılmaz
https://www.hepsiburada.com/ramaxel...-notebook-p-HBCV000010G0SP?magaza=UYGUNURUNAL
=]hocam peki ben bu ürünü aldım ürün orjinal mi sahte mi bilmiyorum öyle bi olay var mı ramlerde bi kontrol eder misiniz? ona göre emin olup akşam tekrardan uğraşıcam rami takmaya
umarım o fiyata almamışsinizdir. https://www.hepsiburada.com/kingsto...RXK?magaza=robotic&url_src=and-product-detail
Daha bilindik bi marka ve sizdeki laptopa takan insanlar var sorunsuz diyorlar. Aynı özellikler zaten.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,048,506
Üyeler
166,386
Son üye
Zaka1011