Neler Yeni

Vatan'dan 7000 ₺ PC önerisi

Aoruss

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,891
İsim
Kagan

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
E tamamda mediamarktanda PC toplanmaz teknosa uçmuş bide ben adanada oturuyorum o yüzden vatandan toplicam yoksa toplamam vatandan ama zorundayim
Kazıklanmak ve kötü ürün almak istiyorsan topla git ordan topla. Vatanın sistemlerine baktım. Kötü!

Aoruss

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,891
İsim
Kagan
@cagan_32 boşver. Vatan'ın avukatı olmuş. Sal
Mesaj otomatik birleştirildi:

SAL O ZAMAN
Hayır benim demek istediğim şu vatana olan ön yargılardan dolayı tamam bir kaç ürünü pahalı ama ucuz olanlarıda var ben bunu demek istiyorum.

Kayumennn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Kayra suvar

SAL O ZAMAN
Bise dicem ben şimdi bir sistem topladım adm r 5 2600 zotac gtx 1660 super b450m a pro max grill 16 gb ram 8x2 3000 mhz 240 gb ssd 600w 80 plus güç kaynağı ve kasa

Phenoma

80+ Silver

SAL O ZAMAN
Bir arkadaşa PC toplayacaktık. Tüm parçaları seçtik akşama o alıcaktı ürünleri ve benim elime ulaşınca parçalar bende toplayıp ona vericektim. Çocuğun ailesi mağazdan alalım diye tutturup o akşam vatana gitmiş ve çocuğa rx570 li laptop almışlar. Neden? Masaüstü pahalı gelmiş 😂 😂 😂 😂 Gerçek bu arada

Syriux

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
287
İsim
Ahmet Cebeci
Vatan dan almamalısın ama illaki alıcaksan kötü bir sistem alırsın.
Ben arkadaşıma ona PC toplayabileceğimi söyledim ama sabır edemeyip vatandan 1 günde topladı 9k verdi 1650 ile çıktı :)

İtopya veya İncehesap olabilir
9k ya 1650 mi? normal 1650 bide rx 570 i bile geçemeyen 1650 mi? mediamarktan 4400 tl sadece kasa pc topladım r5 2600 1650 superli (ki 1650super rx 580 den bile iyi) bikaç ay önce arkadaşının aldığının yarı fiyatına.vatandan sadece monitör aldım.bu monitörü ( https://www.vatanbilgisayar.com/dell-24-s2419hgf-144hz-1ms-hdmi-display-freesync-full-hd-monitor.html ) aldım 1500 tl ye yarısı peşin yarısı taksit aldım (fiyatı arttırmadılar taksitte) ve memnunum çok iyi f/p monitör.tek sıkıntısı güç kablosunu takınca açılıyo oynatınca ekran kapanıyo güç gitmiyo tak çıkar yapınca düzeliyor geri.asansörünü ayarlayıp bıraktım çok kullanmadığım için de gitmedim değiştirmeye üşendim.bir de tn panel ama yatarak film falan izlemediğim için o da çok sorun değil benim için.bu monitör o zaman baktığımda internetten hepsiburada da 2500 tl ydi şimdi baktım satılmıyor diyor ( https://www.hepsiburada.com/dell-s2...play-freesync-full-hd-monitor-pm-HB00000HAMVR )

İşte söylemem rağmen hala anlamıyor. CSGO da 300 FPS alıyormuş ondan bana hala iyi diyor:)
Bende acele edip aldığı için hakettiğini söyledim hala bu iyi diyor.
Çocuğun masası yoktu bunu aldığında ve bilgisayarı sandalyeye monitörü de yemek masasının kenarına kurdular ve öylece 3 hafta kullandı. Daha yeni masa aldı.
sdfklghjpasdoıgew8ostguyrewp9stgy.sadece cs oynuyosa onun için önemli değildir tabi.ben bu pc de istediğim her oyunu oynuyorum rdr 2 sinden cyberpunk ına kadar(cyberpunk sağolsun optimizasyonu çöp olduğu için şehir içi mid ayarlarda fps yerleri öpüyo 30 larda bazen altına da düşüyo o yüzden sildim oyunu ilerde buglar fixlenir optimizasyon düzelirse oynarım ama yapay zekası gerçekten çok kötü ve rpg si de çok iyi değil güzel seçimler var ama oyunun sonu hariç neredeyse adam gibi etkilemiyor bile)

Kayumennn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Kayra suvar
6996tl

Top Bottom