Neler Yeni

Vatandan aldığım ürüne yorum yapamıyorum

dumxN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Arda Duman
Arkadaşlar şuan msi kampanyası var yorum yaparsam 20 dolar alacağım ama bu ürünü almış olmanız gerekir diyor ben şubeden almıştım nasıl yapabilirim?

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,017
İsim
.
Arkadaşlar şuan msi kampanyası var yorum yaparsam 20 dolar alacağım ama bu ürünü almış olmanız gerekir diyor ben şubeden almıştım nasıl yapabilirim?
Şubeden alınanlara yorum yapılmıyor bendede öyle komple görünmüyor siparişlerimde.
İnternetten alıp mağaza teslim yapınca yazılıyor ben öyle yapıyorum önemsiz parçalarda.

dumxN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Arda Duman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şubeden alınanlara yorum yapılmıyor bendede öyle komple görünmüyor siparişlerimde.
İnternetten alıp mağaza teslim yapınca yazılıyor ben öyle yapıyorum önemsiz parçalarda.
Yapcak bir şey yok sanırım o zaman

iexplore

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
emre
farklı bir geçerli siteden yorum yapıp onu da paylaşabiliyorsun. ben de aynı problemi yaşamıştım vatandan aldığım ürüne web üzerinden yorum yapamamıştım çözüm olarak tebilon üzerinden aynı ürüne yorum yaptım ve geçerli sayıldı.

dumxN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Arda Duman
farklı bir geçerli siteden yorum yapıp onu da paylaşabiliyorsun. ben de aynı problemi yaşamıştım vatandan aldığım ürüne web üzerinden yorum yapamamıştım çözüm olarak tebilon üzerinden aynı ürüne yorum yaptım ve geçerli sayıldı.
Ama msi ürün kaydı yaparken vatan faturası var sorun olmaz mı

iexplore

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
emre
Ama msi ürün kaydı yaparken vatan faturası var sorun olmaz mı
msi türkiye ile görüştüm, sorun olmayacağını belirttiler ve olmadı para iadesi aldım. istersen bir iletişime geç muhtemelen yine aynı şeyi söyleyecekler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Nik Flatron
ben x870 tomahawk aldım vatan internet sitesinden. sonradan öğrendim kampanyalar olduğunu. 20 ve ve 30 olmak üzere toplamda 50 dolar steam kodu verdiler. shout out ve ultra new era gibi bir şey di isimleri

Top Bottom