Şubeden alınanlara yorum yapılmıyor bendede öyle komple görünmüyor siparişlerimde.Arkadaşlar şuan msi kampanyası var yorum yaparsam 20 dolar alacağım ama bu ürünü almış olmanız gerekir diyor ben şubeden almıştım nasıl yapabilirim?
Yapcak bir şey yok sanırım o zamanŞubeden alınanlara yorum yapılmıyor bendede öyle komple görünmüyor siparişlerimde.
İnternetten alıp mağaza teslim yapınca yazılıyor ben öyle yapıyorum önemsiz parçalarda.
Siparişlerde görünüyormu şubeden aldığın ürün bende görünmedi bu güne kadar ?Yapcak bir şey yok sanırım o zaman
Ne kampanyası link atabilir msiin bende msi ürünleri aldımGörünmüyor ama saçma bence kampanyadan faydalanamıyorum o zaman
Çok saçma kral müşteri hizmetlerini ara bir sor istersenGörünmüyor ama saçma bence kampanyadan faydalanamıyorum o zaman
Hocam şuan forumun en üstünde reklamı var sizde yoksa https://tr.msi.com/Landing/join-sho...dium=banner&utm_campaign=donanimarsivi#redeemNe kampanyası link atabilir msiin bende msi ürünleri aldım
farklı bir geçerli siteden yorum yapıp onu da paylaşabiliyorsun. ben de aynı problemi yaşamıştım vatandan aldığım ürüne web üzerinden yorum yapamamıştım çözüm olarak tebilon üzerinden aynı ürüne yorum yaptım ve geçerli sayıldı.Arkadaşlar şuan msi kampanyası var yorum yaparsam 20 dolar alacağım ama bu ürünü almış olmanız gerekir diyor ben şubeden almıştım nasıl yapabilirim?
Ama msi ürün kaydı yaparken vatan faturası var sorun olmaz mıfarklı bir geçerli siteden yorum yapıp onu da paylaşabiliyorsun. ben de aynı problemi yaşamıştım vatandan aldığım ürüne web üzerinden yorum yapamamıştım çözüm olarak tebilon üzerinden aynı ürüne yorum yaptım ve geçerli sayıldı.
msi türkiye ile görüştüm, sorun olmayacağını belirttiler ve olmadı para iadesi aldım. istersen bir iletişime geç muhtemelen yine aynı şeyi söyleyecekler.Ama msi ürün kaydı yaparken vatan faturası var sorun olmaz mı