Neler Yeni

Vatandan aldığımız msi ventus 4060 hakkında

lappelduvide

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
770
İsim
lappelduvide
arkadaşlar birkaç gün önce indirimden msi ventus 4060 almıştım vatan bilgisayardan sipariş onaylandı fakat kargoya verilmedi siparişi kargoya verilen veya iptal edilen var mı son durum nedir

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,297
İsim
.
arkadaşlar birkaç gün önce indirimden msi ventus 4060 almıştım vatan bilgisayardan sipariş onaylandı fakat kargoya verilmedi siparişi kargoya verilen veya iptal edilen var mı son durum nedir
Dur kral bir toplansın sistem koskoca vatanbilgisayar sadece sen almıyorsunki onaylandıysa mesele bitmiştir.

acilo5050

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Halil uçar
Benim hala onay bekliyor da kaldı. İlk önce mağaza teslim yaptım onaylandı. Sonra tekrar onay bekliyora dustu. Bekliyorum bakalım hala ne olacak magazadan teslim secileni bile vermediler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
berhan
chatgptye durumu antlattim, bir metin yazdirdim. vatana mail gonderdim. eger olumsuz sonuclanirsa thhye basvuracagimi belirttim. urunun muadilleri piyasada 12 bin lira. yuzde 25lik indirim fiyat hatasi kabul edilmez diye belirttim.

maddeyi bizzat acip okumadim insallah sallamamistir :)

6502 Sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun’un 6. maddesine göre, satıcı tek taraflı olarak sözleşmeden dönemez ve sözleşmeden doğan yükümlülüğünü yerine getirmek zorundadır. Ayrıca Mesafeli Satış Sözleşmeleri Yönetmeliği’nin 16. maddesine göre, satıcı sözleşme gereği taahhüt ettiği malı tüketiciye teslim etmekle yükümlüdür.

Tetrx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Rauf
Ya az kar yada kar etmeyecek şekilde sattılar. Fiyatı hatası ile iptal bana göre zor ama satın alırken stok sayısı negatife düşmüştü ordan küçük ihtimal sıkıntı çıkabilir. Benim düşüncem iptal edilse bile hakem heyeti ila alma şansı var . Benimde onay bekleniyor yazıyor. Gelsin de süresi önemli değil.

1 ayda sürmesin tabi.

Kıvanç🖱️

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,779
İsim
Kıvanç
İlgilendiği Kategoriler
Donanım, Çevre Birimleri, Sistem Toplama, İndirimler
Benimki de 5dk önce onaylandı. 1 saat kadar önce twitter'dan Vatan'a durumu izah eden bir yazı yazmıştım. Hayırlı olsun.

Tetrx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Rauf
Onaylandı. Kargoya verilirse zaten onuda söylerim. Yakın zamanda gelir

acilo5050

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Halil uçar
Ben mağazadan teslim seçmiştim almaya gidiyorum şimdi elden

Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Soner Tibik
Sayin müsterimiz, internet sitemizden yapmis oldugunuz alisveriste ticari alimlarda gecerli olmayan bir kampanyadan ürün satin alimi yaptiginiz görünmektedir. Yapilan bu kampanyadan sadece tacir olmayan son kullanici müsterilerimiz faydalanabilmektedir. Bu sebepten dolayi siparisleriniz iptal edilerek iade islemleriniz baslatilmistir.

Şaka mı yapıyorlar bunlar sadece 1 kere alışverişim oldu sitede o da hazır sistemdi neye göre son kullanıcı olmadığıma kanaat getirdiler.

lappelduvide

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
770
İsim
lappelduvide
iptal geldi bana ne alaka yav

Ekler

• IMG_0435.jpeg
    IMG_0435.jpeg
    405.8 KB · Hit: 37