Neler Yeni

Vatandan aldığımız msi ventus 4060 hakkında

Sayin müsterimiz, internet sitemizden yapmis oldugunuz alisveriste ticari alimlarda gecerli olmayan bir kampanyadan ürün satin alimi yaptiginiz görünmektedir. Yapilan bu kampanyadan sadece tacir olmayan son kullanici müsterilerimiz faydalanabilmektedir. Bu sebepten dolayi siparisleriniz iptal edilerek iade islemleriniz baslatilmistir.

Şaka mı yapıyorlar bunlar sadece 1 kere alışverişim oldu sitede o da hazır sistemdi neye göre son kullanıcı olmadığıma kanaat getirdiler.
iptal geldi bana ne alaka yav
Ticari kartla mı alışveriş yaptınız ? Belki onunla alakalı bir durumdur. Ya da faturayı şahıs değil de şirket üzerine kestirdiyseniz o da sıkıntı olabilir.

Vatan'ı arayıp konuyla ilgili bilgi alın isterseniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şahıs kartı ve şahıs faturasıyla nasıl ticari alım oluyormuş ? Böyle saçmalık mı olur ?

Ticari kartla mı alışveriş yaptınız ? Belki onunla alakalı bir durumdur. Ya da faturayı şahıs değil de şirket üzerine kestirdiyseniz o da sıkıntı olabilir.
Hayır bireysel ve kendi kredi kartımdan taksitli olarak sipariş vermiştim. Aradım müşteri hizmetlerini talep oluşturdu, akşama doğru tekrar arayın diyor.

Hayır bireysel ve kendi kredi kartımdan taksitli olarak sipariş vermiştim. Aradım müşteri hizmetlerini talep oluşturdu, akşama doğru tekrar arayın diyor.
bana diyor ki önceki siparişlerinize bakılarak iptal edilmiş alım-satım yapıyormuşum bir önceki siparişim samsung telefon ondan önceki sipariş kulaklık ondan bir önceki hazır sistem :D

bana diyor ki önceki siparişlerinize bakılarak iptal edilmiş alım-satım yapıyormuşum bir önceki siparişim samsung telefon ondan önceki sipariş kulaklık ondan bir önceki hazır sistem :D
Muhtemelen kampanyayı karşılayacak stok kalmadı elinde, şimdi yan çiziyorlar. Saçmalamışlar iyice. Al-sat yap, onları ne kadar alakadar eder ? Sonuçta sen 1 adet alıyorsun, 100 tane almıyorsun ki.

Ha bir de öyle bir mevzu var iki siparişim oldu site üzerinden, birisi hazır sistem biri de ddr4 ramdi onu da iptal etmiştim. Yani bir tane alışverişle ticaret amaçlı alışveriş sayılmış 😅

bende vatandan hazır sistem almıştım parçalar bir merkeze toplanıp oradan kargolanıyor ... bundan dolayı kargo aşamasına geçmesi uzuyor ...

Kargoya verildi. Şimdiden h.o

bunu dedikten sonra bir şey olursa... 🙂

Geri