Neler Yeni

Vatandan aldığımız msi ventus 4060 hakkında

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Talha Keyhidar
Sayin müsterimiz, internet sitemizden yapmis oldugunuz alisveriste ticari alimlarda gecerli olmayan bir kampanyadan ürün satin alimi yaptiginiz görünmektedir. Yapilan bu kampanyadan sadece tacir olmayan son kullanici müsterilerimiz faydalanabilmektedir. Bu sebepten dolayi siparisleriniz iptal edilerek iade islemleriniz baslatilmistir.

Şaka mı yapıyorlar bunlar sadece 1 kere alışverişim oldu sitede o da hazır sistemdi neye göre son kullanıcı olmadığıma kanaat getirdiler.
iptal geldi bana ne alaka yav
Ticari kartla mı alışveriş yaptınız ? Belki onunla alakalı bir durumdur. Ya da faturayı şahıs değil de şirket üzerine kestirdiyseniz o da sıkıntı olabilir.

lappelduvide

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
827
İsim
lappelduvide
Ticari kartla mı alışveriş yaptınız ? Belki onunla alakalı bir durumdur. Ya da faturayı şahıs değil de şirket üzerine kestirdiyseniz o da sıkıntı olabilir.
bireysel fatura ve bireysel banka kartı ile nakit almıştım

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Talha Keyhidar
Vatan'ı arayıp konuyla ilgili bilgi alın isterseniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şahıs kartı ve şahıs faturasıyla nasıl ticari alım oluyormuş ? Böyle saçmalık mı olur ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Soner Tibik
Hayır bireysel ve kendi kredi kartımdan taksitli olarak sipariş vermiştim. Aradım müşteri hizmetlerini talep oluşturdu, akşama doğru tekrar arayın diyor.

lappelduvide

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
827
İsim
lappelduvide
Hayır bireysel ve kendi kredi kartımdan taksitli olarak sipariş vermiştim. Aradım müşteri hizmetlerini talep oluşturdu, akşama doğru tekrar arayın diyor.
bana diyor ki önceki siparişlerinize bakılarak iptal edilmiş alım-satım yapıyormuşum bir önceki siparişim samsung telefon ondan önceki sipariş kulaklık ondan bir önceki hazır sistem :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Talha Keyhidar
bana diyor ki önceki siparişlerinize bakılarak iptal edilmiş alım-satım yapıyormuşum bir önceki siparişim samsung telefon ondan önceki sipariş kulaklık ondan bir önceki hazır sistem :D
Muhtemelen kampanyayı karşılayacak stok kalmadı elinde, şimdi yan çiziyorlar. Saçmalamışlar iyice. Al-sat yap, onları ne kadar alakadar eder ? Sonuçta sen 1 adet alıyorsun, 100 tane almıyorsun ki.

Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Soner Tibik
Ha bir de öyle bir mevzu var iki siparişim oldu site üzerinden, birisi hazır sistem biri de ddr4 ramdi onu da iptal etmiştim. Yani bir tane alışverişle ticaret amaçlı alışveriş sayılmış 😅

haktan61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
haktan şahin
bende vatandan hazır sistem almıştım parçalar bir merkeze toplanıp oradan kargolanıyor ... bundan dolayı kargo aşamasına geçmesi uzuyor ...

Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Soner Tibik
Benim sipariş kargoya teslimi bekleniyor diye güncellendi.

Ysfgms

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
237
İsim
Yusuf Gümüş

Tetrx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42