Vatandan alınan işlemcide izler var

Jelibonbon

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
210
Aldığım bütün tray işlemcilerde mutlaka bir iz oluyor benim şansıma mı bilmiyorum. Termal macun kalıntısından çok fluxa benziyor. Amd bu işlemcileri test edip lekeyle mi gönderiyor bilen var mı? Bu arada resimdeki kadar belli değil telefon çok ayrıntı çekmiş.

Ekler

• fc8af25a-b3d2-40ec-9b95-e3038babcb8d.webp
    fc8af25a-b3d2-40ec-9b95-e3038babcb8d.webp
    430.9 KB · Hit: 68
  • 60dc8c35-8e59-470a-a70f-315882625b77.webp
    60dc8c35-8e59-470a-a70f-315882625b77.webp
    464.4 KB · Hit: 66
Aldığım bütün tray işlemcilerde mutlaka bir iz oluyor benim şansıma mı bilmiyorum. Termal macun kalıntısından çok fluxa benziyor. Amd bu işlemcileri test edip lekeyle mi gönderiyor bilen var mı? Bu arada resimdeki kadar belli değil telefon çok ayrıntı çekmiş.
PSU bozuk, CPU büyük ihtimal iade ürün, sana da şans bi gülmedi arkadaş o.O2

bişe deil merak etme trayler tepside açıkta duruyor ortam tozundan, parmak izinden böyle izler kalabiliyor tak geç.

bunda bir şey yok abartmayın

Bir şey yok diyecem ama yenilerde r7 7700x aldım onda böyle lekeler yoktu tertemizdi

bende işlemciyi incehesaptan tray almıştım tertemizdi.yepyeni olduğu belliydi.satın aldığın firmayla alakalı bir durum bu.

Geri