Vatan’dan Bu Sistem Alınır Mı?

Reaksiyon skoru
5
IMG_9981.webp
IMG_9982.webp
Herkese iyi forumlar dostlar. Vatandan bu sistemi özelleştirdim ve %15 indirim ile 50kya düşüyor sizce almalımıyım? Tavsiyeleriniz nelerdir, farklı bir sisteme mi bakayım yoksa bu sisteme farklı bir özelleştirme yapmalı mıyım ?

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleHerkese iyi forumlar dostlar. Vatandan bu sistemi özelleştirdim ve %15 indirim ile 50kya düşüyor sizce almalımıyım? Tavsiyeleriniz nelerdir, farklı bir sisteme mi bakayım yoksa bu sisteme farklı bir özelleştirme yapmalı mıyım ?

5070 e de revize edebilirim

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleHerkese iyi forumlar dostlar. Vatandan bu sistemi özelleştirdim ve %15 indirim ile 50kya düşüyor sizce almalımıyım? Tavsiyeleriniz nelerdir, farklı bir sisteme mi bakayım yoksa bu sisteme farklı bir özelleştirme yapmalı mıyım ?

Alınmaz hazır sistem olarak 40 45k arası daha iyisini alabilirsin

2tb m2 yerine 32 ramli bir pc alın, anakartta 2 tane m2 var zaten sonradan alırsınız. ramler daha hızlı yükseliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,159
Üyeler
185,228
Son üye
cordelio1912
Geri