Umut Kerem
80+ Bronze
Dahası
Arkadaşlar ben sistemi aldim ama siparişlerim kısmına giremiyorum acaba iptal mi oldu ??
ona küçük süprizler yapVatan da çok tuhaf ya duruyor duruyor bir anda çıkartıyor
Aynen iyi olur ama almişken en az 4 5 yıl götürsün istiyorumihtiyaçlarına göre değişir ağır fps oyuncusuysan bence yeterli normalde de zaten grafikli oyunlarda orta ayarlarda 580 yeterli geliyor bana ama bu çıkacak olan sistemde 8 gb ekran kartı vramı olursa çok iyi olur
4.5 yıl istiyorsan bence bir 3070ti aşağısı olmazAynen iyi olur ama almişken en az 4 5 yıl götürsün istiyorum
BendeArkadaşlar ben sistemi aldim ama siparişlerim kısmına giremiyorum acaba iptal mi oldu ??
Bende de aynı aradılar mı seniArkadaşlar ben sistemi aldim ama siparişlerim kısmına giremiyorum acaba iptal mi oldu ??
Ya parasına deysin diyorum 9 k ya RX 580 almak istemiyorum zamanla YÜKSELTİRİM zaten4.5 yıl istiyorsan bence bir 3070ti aşağısı olmaz
Numaramı girmemiştim giriyorum onay koşu gelmiyorBende de aynı aradılar mı seni
Ustam 8K İ312100F le beraber gelirse al Herkes sistemden anlamaz herkese sorup kafanı karıştırma yada Kürşat kutukcu abimden 10K ya alabilirsin bu sistemiYa parasına deysin diyorum 9 k ya RX 580 almak istemiyorum zamanla YÜKSELTİRİM zaten
Keşke alamasaydın a.La yok aldım ben mail filan her şey geldi