leclerc16
80+
- Reaksiyon skoru
- 100
hocam siz sistemi satacak mısınız acaba öğrenciyim ben de, benden önce talip olan yoksa görüşebilir miyiz acabaYoğunluk var Şuan
hocam siz sistemi satacak mısınız acaba öğrenciyim ben de, benden önce talip olan yoksa görüşebilir miyiz acabaYoğunluk var Şuan
siparişlerim kısmına girilmiyor yoğunluktan sanırımSiparişiniz onaylandımı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Montaj istedinizmi istemedinizmi
Evet satıcam akşam koyucam ilanahocam siz sistemi satacak mısınız acaba öğrenciyim ben de, benden önce talip olan yoksa görüşebilir miyiz acaba
tamam hocam sarı siteye falan mı koymayı düşünüyorsunuzEvet satıcam akşam koyucam ilana
Evet oraya koyuyorum bentamam hocam sarı siteye falan mı koymayı düşünüyorsunuz
Reis kaçta şıpariş verdinŞimdi müşteri hizmetleri aradım siparişiniz onaylandı dedi. Ben montajlı seçmiştim beni henüz arıyan yok bilginize.
Ben aradım işlem sırasına göre onaylanır dediler ne yapmam lazım onaylanması içinAz önce kendim müşteri hizmetlerini aradım sitede siparişim gözükmüyor diye, kendileri onayladılar şu an onaylanma aşamasında gözüküyor dediler. Montajlı 2 haftaya kadar , demonte de 1 haftaya kadar teslimat süresi var dendi. Bilgilerinize arkadaşlar. Ben alırken montajlı istemiştim anca demonte olarak düzelttirdim müşteri hizmetlerine.
sen niye bu kadar kastın hocamReis kaçta şıpariş verdin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben aradım işlem sırasına göre onaylanır dediler ne yapmam lazım onaylanması için