VatanPC RTX 2060 SİSTEM 8999tl YAPIŞ

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
yakın zamanda çıkar mı böyle 3060 2060 lı sistem

normalde işim gereği devamlı pc başındayım ama bugun aksilik oldu giremedim kaçırdım...

ufak bi kar ile satmak isteyen olursa hemen anlaşabiliriz

Şimdi müşteri hizmetleri aradım siparişiniz onaylandı dedi. Ben montajlı seçmiştim beni henüz arıyan yok bilginize.

Çok güzel fiyatmış be. Umarım ihtiyacı olanlar almıştır.

Az önce kendim müşteri hizmetlerini aradım sitede siparişim gözükmüyor diye, kendileri onayladılar şu an onaylanma aşamasında gözüküyor dediler. Montajlı 2 haftaya kadar , demonte de 1 haftaya kadar teslimat süresi var dendi. Bilgilerinize arkadaşlar. Ben alırken montajlı istemiştim anca demonte olarak düzelttirdim müşteri hizmetlerine.

Xfx 6500xt pny 16 gb ram 3200ghz xpg 550 psu msi b560m pro-e i5 1140f kule tipi fan kasa aynı kasa apacer 500gb ssd gbyte 240gb ssd şuanki kasam böyle sizce napmaliyim bunuda aldim

Şimdi müşteri hizmetleri aradım siparişiniz onaylandı dedi. Ben montajlı seçmiştim beni henüz arıyan yok bilginize.
Reis kaçta şıpariş verdin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Az önce kendim müşteri hizmetlerini aradım sitede siparişim gözükmüyor diye, kendileri onayladılar şu an onaylanma aşamasında gözüküyor dediler. Montajlı 2 haftaya kadar , demonte de 1 haftaya kadar teslimat süresi var dendi. Bilgilerinize arkadaşlar. Ben alırken montajlı istemiştim anca demonte olarak düzelttirdim müşteri hizmetlerine.
Ben aradım işlem sırasına göre onaylanır dediler ne yapmam lazım onaylanması için

Reis kaçta şıpariş verdin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben aradım işlem sırasına göre onaylanır dediler ne yapmam lazım onaylanması için
sen niye bu kadar kastın hocam :D

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,044
Üyeler
185,018
Son üye
aras1535