ONUR HANİ LOOT BOTU OLAN
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 901
Sistem kökten bitti mi arkadaşlarGençler geliyor bence iyi fiyatlı olacaktır
Sistem kökten bitti mi arkadaşlarGençler geliyor bence iyi fiyatlı olacaktır
Sağlık olsun hayırlısı olsun önümüzdeki sistemlere bakicaz ben yine takipteyim kendimce en fiyat performans olanı paylaşıyorum denk geldim birkaç sisteme ama öyle aman aman İndirim yok diye paylasmadim kullanmak için alanlara hayırlı olsun satmak için alanlara bol kazançlar diliyorumSistem kökten bitti mi arkadaşlar
tabi ki de vatan haini
OlmuyorArar söylersin dersin ben montajlı veya demonte istiyorum diye. Değişir o
Knk inan 6 aydır bekliyordum söyle uygun fiyatlı bir şey almak tam sepete ekledim kart 5000 lira günlük limit varmış 10 bin yapana kadar da stok bittiSağlık olsun hayırlısı olsun önümüzdeki sistemlere bakicaz ben yine takipteyim kendimce en fiyat performans olanı paylaşıyorum denk geldim birkaç sisteme ama öyle aman aman İndirim yok diye paylasmadim kullanmak için alanlara hayırlı olsun satmak için alanlara bol kazançlar diliyorum
Kardeşim gerçekten ihtiyacın varsa kullanıcı isen ama sana aynı fiyattan vereyim yemişim kâr etmeyi işin görülsün senin hayır duan yeterKnk inan 6 aydır bekliyordum söyle uygun fiyatlı bir şey almak tam sepete ekledim kart 5000 lira günlük limit varmış 10 bin yapana kadar da stok bitti
Dostum senin dilinde konuşayım beyin tam anlamıyla çalışmıyor muhtemelen, senin tabirinle millete laf atıyorum diyorsun stok var git al diyorsun benimde aklım çalışıyor herhalde alıp satacak olsam alırdım benim amacım başka fakat siz haklısınız forum olarak birbirinizi öpmeye devam edin kusura bakmayın rahatsızlığım içinne saçmalıyon ya sen stokda var zaten millete laf atmaya yer arıyon git al ağlıycana
reis saatlerdir stokta niye beklettin ki havale almadın yada 3 gün süren vardıKnk inan 6 aydır bekliyordum söyle uygun fiyatlı bir şey almak tam sepete ekledim kart 5000 lira günlük limit varmış 10 bin yapana kadar da stok bitti
tabi ki de vatan haini, bugün bunu yapan yarın daha ilerisine gider ek gelir istiyorsan alnının akıyla yap ticaretini yada beden işçiliğini
Eyvallah reis de ben şu an Ankara'dayim 1 hafta sonra da Aksaray a gececeğim sen nerdesinKardeşim gerçekten ihtiyacın varsa kullanıcı isen ama sana aynı fiyattan vereyim yemişim kâr etmeyi işin görülsün senin hayır duan yeter
İstanbulEyvallah reis de ben şu an Ankara'dayim 1 hafta sonra da Aksaray a gececeğim sen nerdesin
Knk 500 lira üstünü vermeye de razıyım da ben gelemem İstanbul'a kargolarsan bana sıkıntı olur mu bide senin uzerine ya fatura bir sıkıntı olur mu garantiye yollarkenİstanbul