aliozcelik0
80+
- Reaksiyon skoru
- 18
Hem edirne kesanda lise okudum edirneliyim şuan tekridagdayim :dBen de tekirdağdayım hocam sizden öndeyim. Bugün geldi![]()
Hem edirne kesanda lise okudum edirneliyim şuan tekridagdayim :dBen de tekirdağdayım hocam sizden öndeyim. Bugün geldi![]()
Bunu önden hazırlamışlar. Eski kasalarda cidden öyleydi bu aradaNerde o montajlı gelmesi 2 hafta sürer diyen, bugün geldi kasa![]()
Hayırlı olsun güle güle kullanınBen de tekirdağdayım hocam sizden öndeyim. Bugün geldi![]()
Yer uzak değilse tasirsin Hafif ağır değiltek taşıyamazsın arkadaşın varsa git al veya araban varsa
H.o
BugünSiparişiniz Merkez Sevkiyat mağazamızda hazırlandı. Kargoya teslimatı bekliyor. Durumuna geçmiş umarım bugün kargolanır. Herkeste böyle mi ? Cuma saat tam 12'de sipariş geçmiştim.
Alıntıyı görüntüle
az kaldı populer konulara eklenmesıne
Öncesi var bunun bu sistemler satışa sunulmadan yapılamaya başlanıyor zatenBen test ettiklerini dusunmuyorum
Aynı durumdayız bende montajsız istemiştim.kızdım aradım bugün dedim montajlı istiyorum.bunlar bence hazırladılar sistemleri pat pat verdiler kargoya montajsızlar bekliyor.Montajsız sipariş verdim hala kargoya vermemişler desteğe yazdım kargo aracını bekliyoruz diyorlar.
Ayn bende onu isterdim ama kargo sağlam geliyor sıkıntı yok gibiekran kartı keşke ayrı geleydi
git al şubeden kankaHocalarım bu i,neler daireyi bulamayıp ben dersteyken beni aramışlar kargo şubeye gidecekmiş şubeden alayimmi yoksa yarin tekrar dağıtıma cikmasinimi beklim sizce
Bence git al koy evine.git al şubeden kanka
Bence kastettiği forumdaki en popüler konulardan biriBugün
Donanım Arşivi zaten popüler knka bu ne ki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Öncesi var bunun bu sistemler satışa sunulmadan yapılamaya başlanıyor zaten