Bende Bilmiyorum Herkes Takmış Bir Vazolda VazolHocam bende anlamıyorum sadece ücretini öğrenmek istemiştim
12k 600 tlİnternetten değilde pazarlarda falan kac TL yakın zamanda alan varmı?
Pazardan istiyorsun da hiç mi demiyorsun sahte denk gelirse ne b%k yerim diye? 450 lira bu arada.İnternetten değilde pazarlarda falan kac TL yakın zamanda alan varmı?
Haklısın reis orjinal olduğunu kutunun üstündeki qr koddan anlaşılır diye saniyordum orjinal olduğu anlamak için bir yöntem var mi?Pazardan istiyorsun da hiç mi demiyorsun sahte denk gelirse ne b%k yerim diye? 450 lira bu arada.
Öyle anlayamazsın. Sahte ayakkabılarada artık orjinal ürün qrlarını basıyorlar. Kalitesinden anlarsın anca. Çokta kullanmadıysan onuda anlayamazsın özelden yaz bana.Haklısın reis orjinal olduğunu kutunun üstündeki qr koddan anlaşılır diye saniyordum orjinal olduğu anlamak için bir yöntem var mi?
Sigara içen biri değilim hediye geldi bana güzel aletti :d .Kullanmanızı önermem bende bulantı baş ağrısı yaptı tabi sigara içmediğimden kaynaklı olabilir ilk ve son vozol deneyimimdi . İçimi nargileye benzer sert olmayan güzel bir şey.Ne Anlıyorsunuz Şu Vazoldan Çok Merak Ediyorum
Nargile Seti Dizersin
Aklıma Kötü Kötü Şeyler Geliyorüflemek istiyorum