VDS Önerisi ve İp Hakkında Soru

Rizacan67

80+
Reaksiyon skoru
26
Arkadaşlar Merhaba,

1. Sorum ; Oyun için pc kiralayacağım. Oyun açık kaldıkça para kazanıyorum bunu yapmak için hangi firmadan kiralamalıyım güvenilir ve performanslı bir sunucu kiralayacağım.

2. Sorum : Bu oyunda ip üstünden kontrol yapıldığı için en fazla 2 hesap açık bırakabiliyorum. Kiraladığım sunucuda 2. ip alsam iki ip üzerinden oyunları farklı farklı nasıl kullanabilirim.

oncelikle hangi oyun eger dusuk bir oyunsa vds yerine pc toplamani tavsiye ederim 2. elden 5 ay odeyecegin parayi tek seferde odersen daha mantikli olur ip olayina gelirsek vpn ile split tunneling yapabilirsin en rahat sekilde o olur.

oncelikle hangi oyun eger dusuk bir oyunsa vds yerine pc toplamani tavsiye ederim 2. elden 5 ay odeyecegin parayi tek seferde odersen daha mantikli olur ip olayina gelirsek vpn ile split tunneling yapabilirsin en rahat sekilde o olur.
War of the immortals diye saçma bir oyun ama ben oynamayı seviyorum. Bilgisayarı hep açık bırakmak ve kontrol etmek istemiyorum. Uzak bilgisayardan bunu yapmak ve takip etmek daha kolay olacağı için bu şekilde bir yol izlemek istiyorum
O olayı hiç duymadım bakıyorum hemen

Geri