VDSL altyapı port sorunu

Babama sordum fiyat konusunda sıkıntı yok dedi bayisi olsun daha iyi olur dedi bende karışmadım yüksek ihtimalle ttnet alıcam
ttnet berbat diyorlardı forumda memnun olan kimse görmedim :D

Merhabalar, az önce binama vdsl altyapı geldiğini öğrendim. 68 mbps hız alabildiğimi öğrendim. Fakat superonline'ı hız yükseltmesi için aradığımızda port yok diyorlar. Halbuki bizim binada kimse vdsl kullanmıyor yeni geldi yani. Sizce neden olabilir ? Şuan ki hızım 12mbps paket yani adsl.
Yeni yapıldıysa port yok sorunu oluyor bazen. Bende de VDLS altyapı yapıldı ama sorgulama yaptığımda boş port yok diyordu. Sonrasında port sorunu çözüldü. Ayrıca TT yeni bir altyapı yaptıysa ilk kendi müşterilerin öncelik veriyor diye biliyorum.

Yeni yapıldıysa port yok sorunu oluyor bazen. Bende de VDLS altyapı yapıldı ama sorgulama yaptığımda boş port yok diyordu. Sonrasında port sorunu çözüldü. Ayrıca TT yeni bir altyapı yaptıysa ilk kendi müşterilerin öncelik veriyor diye biliyorum.
port var gözüküyor ttnet ten hipernet ten faydalanabiliyorum. 24mbps ile 100mbps arası imiş hızlar. ben 68 alıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,451
Üyeler
189,085
Son üye
mertty1
Geri