VDSL ICIN MODEM ONERISI

Reaksiyon skoru
68
fiber internet kullanicisiydim fakat tasindim ve yeni evimde turknet vdsl destekliyor fiberi yok ve bana vdsl destekleyen bir modem gerekli oneri verebilirmisinz fiyat araligini pek bilmiyorum ama 500-1000 arasi degisebilir.

Keenetic marka öneririm ama fiyatlar uçmuş 2. el garantili bir cihaz senin için sorun değilse omni dsl(2.4ghz) - extra dsl(2.4+5ghz) bakabilirsin.

merhabalar asus dsl-ac51 modelini tercih edebilirsiniz 3 yıl birebir değişim desteği var değerlendirebilirsin

Merhaba. Ben de TurkNet'e geçtim ve vdsl modem lazım. Aynı konu olduğu için yeni konu açmadım. Aklımda şu üç modem vardı: Keenetic Omni DSL, ASUS AC51, Zyxel VMG1312 T20B (antenli modeli bulamadığım için vazgeçtim zyxelden). İkinci el 600-650 liraya bulabilirsem alınır mı Asus AC51 veya 500 liraya Vodafone'un verdiği h300s?

Asus da manuel hız-snr ayarı var.
H300s de alınır. İkisi de iş görür. Yazdığın Zyxel de 5ghz desteği yok .Farklı bir model alırken de 5ghz desteğine dikkat edin.

Asus da manuel hız-snr ayarı var.
H300s de alınır. İkisi de iş görür. Yazdığın Zyxel de 5ghz desteği yok .Farklı bir model alırken de 5ghz desteğine dikkat edin.
Peki hocam h300s ve tp link vc220 g3u modelini aynı fiyata 2. El buldum. Sizce hangisi tercih edilebilir?

H300s'e karar verdim. Araştırınca sorun yaşayan çokmus zaten vc220 ile. Cevaplarınız için teşekkürler.

Keenetic marka öneririm ama fiyatlar uçmuş 2. el garantili bir cihaz senin için sorun değilse omni dsl(2.4ghz) - extra dsl(2.4+5ghz) bakabilirsin.
oha okuyunca baktım uçmuş bu yaz fibere geçtim diye satmıştım 950 ye , 1050 ye almıştım 3 ay kullandım sadece

Geri