Vdsl internet önerisi

Tebayo

80+
Reaksiyon skoru
2
Türk Telekom kullanıyordum ama son zamanlarda yaşanan internet kesintilerinden dolayı değiştirme kararı aldım. Zaten süreside bitiyordu paketin.

Evde fiber altyapı yok sadece VDSL var, sorguladığımda 86 Mbps VDSL çıkıyor.

Netspeed'de 100 Mbps VDSL 330 TL gozukuyor. Uygun olması gözümü korkuttu. Ucuz ve kaliteli bir ISS arıyorum, önerileriniz varsa bekliyorum.

Türk Telekom kullanıyordum ama son zamanlarda yaşanan internet kesintilerinden dolayı değiştirme kararı aldım. Zaten süreside bitiyordu paketin.

Netspeed'de 100 Mbps VDSL 330 TL gozukuyor. Uygun olması gözümü korkuttu. Ucuz ve kaliteli bir ISS arıyorum, önerileriniz varsa bekliyorum.
Merhaba hocam , sırf netspeed ismini gördüm diye hesap açtım. Şuan netspeed kullanıyorum cuma günü sabah saat 8-10 arası altyapı çalışması yapılacak diye interneti kestiler tüm türkiye genelinde sonrasında kesintiler vs. peşini bırakmadı, bundan öncesinde yaklaşık 1 ay önce de 2 haftalık internet kesintisi yaşadı tüm netspeed kullanıcıları ve 3 ay geçerli bu 330 tl fiyatı sonrasında 650 tl oluyor benim 1 hafta sonra ilk 3 ayım doluyor başka iss geçmeyi düşünüyorum. netspeede geçmenizi önermiyorum

Merhaba hocam , sırf netspeed ismini gördüm diye hesap açtım. Şuan netspeed kullanıyorum cuma günü sabah saat 8-10 arası altyapı çalışması yapılacak diye interneti kestiler tüm türkiye genelinde sonrasında kesintiler vs. peşini bırakmadı, bundan öncesinde yaklaşık 1 ay önce de 2 haftalık internet kesintisi yaşadı tüm netspeed kullanıcıları ve 3 ay geçerli bu 330 tl fiyatı sonrasında 650 tl oluyor benim 1 hafta sonra ilk 3 ayım doluyor başka iss geçmeyi düşünüyorum. netspeede geçmenizi önermiyorum
hocam peki millenicom önerir misiniz?

hocam peki millenicom önerir misiniz?
Netspeed ile aynı sunucuları kullanıyor onlarda galiba çünkü aynı anda kesinti yaşanmıştı , bende geçmeyi düşünüyorum bide poyraznet var eskiden kullandıgım firma btk kararıyla kapatılmıştı tekrar açıldı galiba az sonra arayıp bilgi alacağım

Türk telekom şuan en iyisi, milleni com tarzı ucuz firmalar daha da çok başını ağrıtır birebir yaşadım :D

Türk telekom şuan en iyisi, milleni com tarzı ucuz firmalar daha da çok başını ağrıtır birebir yaşadım :D
zaten şu anda türk telekomdayım ama verdikleri hizmet aldıkları paraya göre çok kötü olduğu için başka issye geçmek istiyorum

TT de kalmaya devam et dediğin rezil firmalara kesinlikle geçme, türknet varsa ona geç

zaten şu anda türk telekomdayım ama verdikleri hizmet aldıkları paraya göre çok kötü olduğu için başka issye geçmek istiyorum
Merdivenaltı 300 liraya taahhütsüz satmaya çalışan firmaların istisnasız hepsi kötü ve bir kaç ay sonra ddos saldırısından patlıyorlar.

sansüronline kullanmayın, gibirnet pahalı oldu ttnet zaten belli türknet de pahalı zaten millenicom netspeed veya merkürnet öneririm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merdivenaltı 300 liraya taahhütsüz satmaya çalışan firmaların istisnasız hepsi kötü ve bir kaç ay sonra ddos saldırısından patlıyorlar.
öyle diyorsun da daha geçen aylarda 18 yaş altıydı sanırım bir çocuk patlattı türknet sunucularını :D onu napıcaz

sansüronline kullanmayın, gibirnet pahalı oldu ttnet zaten belli türknet de pahalı zaten millenicom netspeed veya merkürnet öneririm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

öyle diyorsun da daha geçen aylarda 18 yaş altıydı sanırım bir çocuk patlattı türknet sunucularını :D onu napıcaz
bi arkadaşım netspeed çöktüğünde 2 gün boyunca ulaşmaya çalıştı telefonlarını bile açmadılar, sorun illaki yaşanır illaki kopmalar saldırı sonucu yavaşlamalar olur ancak müşterilerinin telefonunu bile açmayan bir şirket olamaz saydığın diğer isimlerde bana aynı vibe ı veriyor ne yazıkki, bana göre en iyi şirket kablonet sonrasında türknet tabi paran varsa

en son netspeed çöktüğünde 2 gün boyunca ulaşmaya çalıştı telefonlarını bile açmadılar, sorun illaki yaşanır illaki kopmalar saldırı sonucu yavaşlamalar olur ancak müşterilerinin telefonunu bile açmayan bir şirket olamaz saydığın diğer isimlerde bana aynı vibe ı veriyor ne yazıkki, bana göre en iyi şirket kablonet sonrasında türknet tabi paran varsa
kabloneti neden öneriyorsunuz hocam?

kabloneti neden öneriyorsunuz hocam?
kendi altyapısını çakiyor diğer tüm firmalar tamamı türk telekom alt yapısını kullanıyor, eğer alt yapı olan bir yerdeysen kablonet ile sorun yaşasan dahi max 1 gün sonrasında geliyorlar bakmaya araya başka adam koymuyorlar çünkü alt yapı onların destek onların, ama hız ve sorunsuzluk için dediğim gibi türknet daha iyi, ama lokasyondan lokasyona değişiklik gösterecekir illaki.
netspped kullanan arkadaşım benden daha ucuza daha hızlı interneti vardı ama sonucu kötü bitti onun için, eğer içerik üretmiyorsan sürekli birşeyler indirip yüklemiyorsan daha fazla hız alıcam diye çöp şirketlere gitmek çok saçma

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,663
Üyeler
183,154
Son üye
Nagii
Geri