behzatterim
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
Iyi forumlar dostlar oncelikle bundan 1 sene oncesine kadar netspeedde 50 mbps vdsl internet hizmeti almaktaydim ancak sonrasinda interneti kapattirdik ve bir sure internetsizdik. Eve tekrar tasindigimizda tekrar netspeed baglattik ancak port olmadigi icin adsl baglandi. Bize port acilacaginda vdsle gecis baslanicalagi soylendi ve bekledik yaklasik 5 6 defa denedik ancak telekom onay vermiyor gibi cevaplar aldik. Altyapim 74 destekliyor gozukuyor ancak vdsle ilk gectigimizde hanimefendi kopma olmamasi adina 50ye sabitliyorum dedi ve hic de kopma olmadi. Biz artik netspeed'den umidi kesip türk nete gecis yaptik bize taahhut edilen 75 mbps internetti ve maalesef yine adsl internet baglandi. Hemen destekle irtibat kurdum sonrasinda gecis basladi ancak yapisal ankastre sorunu oldugu soylendi. Uzman elektrikciye gosterin falan dediler. Ben ise 1 senede nasil bir sorun meydana geldigini anlamiyorum acaba 75 altyapim desteklemiyor ve bu yuzden kopmalar mi oluyor 50lik paket alsam sorun cozulur mu ? Ilk turk net baglattigimizda hanimefendinin birisi canli destekte kopma sorunu yasiyorsunuz bu yuzden adsl baglandi size dedi sorun altyapinin desteklememesi olabilir mi ? Fikirlerinizi bekliyorum simdiden tesekkurler