Yardım Vdsl modem önerisi..

Reaksiyon skoru
55
Turktelekom 100mbps VDSL internet kullanıyorum modemim TD 9970v3 eski bir modem kendisi çalışırken çok ısınmaya başladı üstüne bende qos ayarı açınca hem kaldırmıyor hem qosu yapamıyor. Bana bufferblout için bir çözümü olabilecek en azından basit qos ayarı çalışacak VDSL için uygun bir modem önerir misiniz. 2000tlyi çok geçemeyecek bir model olursa sevinirim.

Elimizde Türk Telekom'un wifi 5 modemi vardı, Netspeed'e aynı modemle geçiş yaptık sonra geri Telekom'a döndük. Eski modemi zorunlu olarak Netspeed aldıktan sonra bize wifi 6 modem verdiler. Taktiği verdim hocam, -taahütün bitişine az kalmışsa- paranız cebinizde kalsın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Piyasadan çok haberim yok ama sarı sitede yeni model Telekom çıkması modemler ucuza gidiyor. Kullanıcı adını, şifreni yaz kullan.

Elimizde Türk Telekom'un wifi 5 modemi vardı, Netspeed'e aynı modemle geçiş yaptık sonra geri Telekom'a döndük. Eski modemi zorunlu olarak Netspeed aldıktan sonra bize wifi 6 modem verdiler. Taktiği verdim hocam, -taahütün bitişine az kalmışsa- paranız cebinizde kalsın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Piyasadan çok haberim yok ama sarı sitede yeni model Telekom çıkması modemler ucuza gidiyor. Kullanıcı adını, şifreni yaz kullan.
Fiber altyapısı yok ilk dediğiniz şeyi yapamam sanırım taahhüt bu ayın 21inde bitiyor

Netspeed ve öbür sağlayıcıların geneli VDSL'den de hizmet veriyor.

Yani yok netspeed veya başka bir sağlayıcıdan yeniden gecsem zaten fiber kullanmayacağım için modem değişimi yapmayabilirler diye dedim

Bizim altyapı da apartmana kadar FİBER'di yani 100Mbps'den fazla veremiyordu fakat eski modemde sıkıntı olmamasına rağmen modem değişti. Netspeed modemi Türk Telekom'dan satın almış iptal edince Telekom kendi modemini taktı eskisi şehir dışına kargoyla gitti. Nasıl bir modem takarlar bilmem ama yenisini takarlar gibime geliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,896
Üyeler
184,355
Son üye
deuxace333
Geri