Neler Yeni

Öneri VDSL Modem Önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Ahmet Yakup

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
24Mbps den hızlı bir internet hizmeti alma planın varsa önerebileceğim en ucuz model bu olur. Diğerleri 35Mbps hızda bile çok stabil olamıyor.

Ama bu modem de mükemmel sayılmaz. Önerebileceğim en ucuzu bu sadece.

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Ahmet Yakup
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
24Mbps den hızlı bir internet hizmeti alma planın varsa önerebileceğim en ucuz model bu olur. Diğerleri 35Mbps hızda bile çok stabil olamıyor.
Teşekkür ederim, 75Mbps paketim var ama stabilden kastın Wifi olarak mı yoksa port olarak mı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Talha
Huawei Ax3 Dual Core. Fiyatına göre çok iyi. Ben kullandım memnun kaldım. Kapsama alanı gayet iyi , telefon uygulaması güzel . Hem modem hem router hem access point olarak kullanılıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Ahmet Yakup
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Huawei Ax3 Dual Core. Fiyatına göre çok iyi. Ben kullandım memnun kaldım. Kapsama alanı gayet iyi , telefon uygulaması güzel . Hem modem hem router hem access point olarak kullanılıyor
Öneri için teşekkür ederim fakat anladığım kadarıyla sadece Router olarak kullanılabiliyor.

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Tenda modemi mertkuskapan kanalında incelemesini yaptılar bi baka bakabilirsin ona.

ThEagles

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
331
İsim
Berk
Bu fiyat bandında performanslı ürün bulmak zor ama Asus, tenda ve Zyxel alabilirsin, wi-fi 4 destekli hepsi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Ahmet Yakup
İnternetten araştırınca yok yazıyor ama ben cihazı ayarlarken ana modem olarak kullan seçeneği çıkmıştı. En iyisi kendim deneyip görürüm olup olmadığını.
Dediğiniz bu özellik Mesh Wifi kullanmak isteyenler için var, en iyisi modem olarak kullan özelliği nedir onu öğrenmeniz olacaktır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,743
Üyeler
165,582
Son üye
IIJuDGeII
Top Bottom