Öneri VDSL Modem Önerisi

24Mbps den hızlı bir internet hizmeti alma planın varsa önerebileceğim en ucuz model bu olur. Diğerleri 35Mbps hızda bile çok stabil olamıyor.

Ama bu modem de mükemmel sayılmaz. Önerebileceğim en ucuzu bu sadece.

24Mbps den hızlı bir internet hizmeti alma planın varsa önerebileceğim en ucuz model bu olur. Diğerleri 35Mbps hızda bile çok stabil olamıyor.
Teşekkür ederim, 75Mbps paketim var ama stabilden kastın Wifi olarak mı yoksa port olarak mı ?

Huawei Ax3 Dual Core. Fiyatına göre çok iyi. Ben kullandım memnun kaldım. Kapsama alanı gayet iyi , telefon uygulaması güzel . Hem modem hem router hem access point olarak kullanılıyor

Huawei Ax3 Dual Core. Fiyatına göre çok iyi. Ben kullandım memnun kaldım. Kapsama alanı gayet iyi , telefon uygulaması güzel . Hem modem hem router hem access point olarak kullanılıyor
Öneri için teşekkür ederim fakat anladığım kadarıyla sadece Router olarak kullanılabiliyor.

Tenda modemi mertkuskapan kanalında incelemesini yaptılar bi baka bakabilirsin ona.

Bu fiyat bandında performanslı ürün bulmak zor ama Asus, tenda ve Zyxel alabilirsin, wi-fi 4 destekli hepsi.

İnternetten araştırınca yok yazıyor ama ben cihazı ayarlarken ana modem olarak kullan seçeneği çıkmıştı. En iyisi kendim deneyip görürüm olup olmadığını.
Dediğiniz bu özellik Mesh Wifi kullanmak isteyenler için var, en iyisi modem olarak kullan özelliği nedir onu öğrenmeniz olacaktır.

Geri