Vega 8 Witcher 3 performansı

Rvnl

80+
Reaksiyon skoru
341
Arkadaşım oyunu oynamak istiyor ancak performansı nasıl olur emin değiliz. Sistem:
Ryzen 5 3500U
Vega 8
8 GB RAM
Laptop.
En düşük ayarlarda 30 FPS verebilir mi?

Arkadaşım oyunu oynamak istiyor ancak performansı nasıl olur emin değiliz. Sistem:
Ryzen 5 3500U
Vega 8
8 GB RAM
Laptop.
buyur dostum
sabit 28

Ryzen 5 3500U
Vega 8
8 GB RAM
Laptop.
Dostum 720p En Düşük Ayarlarda 25 Fps Civarı Alırsın Ama Action Anların'da 20'Den Aşşağıya Düşer.
Bu Sistemle O İş Olmaz.

Son düzenleme:
Hocam Youtube'dan baktım 720p de 25-35 fps arası veriyor ancak oyun hevesiniz kalmaz sürekli kasıyor.

Heryere sizin gibi arkadaş lazım. Benim arklarım hiç yardım etmiyor sadece oyuna çağırıyorlar. Konuya gelirsek donarak 10-15 fps falan açar. Ama herşeyi low yapıp 720p ye alırsanız kasmadan oynar.

Son düzenleme:
Sistem benim değil sahibi 30 FPS oynamaya alışık biri PS3'den. 30 alabilirse yeterli.
25 Fps Size Olumlu Yönden Bakarak Söylüyorum Ekranın Biraz Dolu Olduğu Sahneler'de Birde Efektler Felan İşin İçine Girerse'ki Witcher 3'de Bolca Efekt Var Fps Yeri Öper 10-15 Fps Civarın'da Oynarsınız'ki O Şekil'de Savaşı Sağ Salim Bitirene Ödül Verilmesi Gerekir. :)

Son düzenleme:
Hocam ram miktarını iki katına çıkarabilirse arkadaşınız iyi bir performans alabilir bence .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,032
Üyeler
189,025
Son üye
JamesMcgill
Geri