Kalite ve hizmet farkı var fiyaıtn daha fazla olması normal. Tabi yine sizin bütçenize kalmış ama eğer bütçe sıkıntınız yoksa dünya gözü tavsiye ederim pişman olmazsınız.Veni vidi 12.500 TL dedi
Dünya göz 16.500 dedi
Kalite ve hizmet farkı var fiyaıtn daha fazla olması normal. Tabi yine sizin bütçenize kalmış ama eğer bütçe sıkıntınız yoksa dünya gözü tavsiye ederim pişman olmazsınız.
Şimdiden geçmiş olsun hocam. Deneyimlerinizi burada paylaşırsanız bizleri aydınlatırsınız. Bende çizdirmeyi düşünüyorum.Birini buldum 14 bin TL ye hallettim salı günü yapacaklar ameliyati
Ameliyati bugün oldum doktor yaparken hiç acı ağrı yok ama sonrasında ağrı yapıyor guzun sürekli sulanacak dedi ama sulanmadi ilaçları sigorta kapsamıyor bazılarını fiyatı çok fazla daha net goremiyorum daha yeninilerleyen günlerde göreceğizŞimdiden geçmiş olsun hocam. Deneyimlerinizi burada paylaşırsanız bizleri aydınlatırsınız. Bende çizdirmeyi düşünüyorum.
Lazer ameliyatı sonrası gözlerin belli bir süre kapalı durması gerekmiyor mu yaAmeliyati bugün oldum doktor yaparken hiç acı ağrı yok ama sonrasında ağrı yapıyor guzun sürekli sulanacak dedi ama sulanmadi ilaçları sigorta kapsamıyor bazılarını fiyatı çok fazla daha net goremiyorum daha yeninilerleyen günlerde göreceğiz
Bende dünya gözde oldum op.dr. Hakan Özkan iyi bı doktor tavsiye ederim olmak isteyenlereyaklaşık 10 sene önce ameliyat oldum o zaman İstanbul Acıbadem de Anatolia Göz hastanesi vardı orada olmuştum sonrasında hastane kapandı doktorum Dünya Göz e geçti baya tecrübeli iyi bi doktordu düşenenlere Dünya Göz ü tavsiye ederim