Neler Yeni

Veni vidi göz hastanesi nasıl

YusuF.68

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Yusuf İslam
Ben göz ameliyatı olmak istiyorum yani lazer ameliyatı veni vidi göz Hastanesi'nde ameliyat olan varmı nasıl bir hastane bilgisi olan varmı yada başka hastane onerebilecek

Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Ömer Yiğit Çağlarer
Instagram
omeryigitcaglarer
Steam
RŌNIN 【 浪人 】
Discord
omeryigitcaglarer#2870
Merhaba öncelikle geçmiş olsun, acıbademde sağlık çalışanıyım buradaki doktorlardan aldığım duyumlarda veni vidi için kötü bir yorum duymadım ama sohbet içinde dinlediğim bir konuydu ayrıntılı bilgi diyemem

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,524
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Orada hiç bulunmadım, fakat geçenlerde Dünya Göz'ün Ankara'daki bir şubesinde test yaptırmam gerekti. Fiyatı yüksekti fakat gösterilen ilgi vs. çok iyiydi. Galiba Türkiye'deki en büyük göz hastanesi orasıydı zaten. Testi başka bir yerde bulamadık :D

Knispel

80+ Bronze
Veni vidi hakkında olumsuz yorum görmedim fakat Dünya Göz aralarından en iyisidir tavsiye ederim. Doktorları çok tecrübeli.

YusuF.68

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Yusuf İslam
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Veni vidi hakkında olumsuz yorum görmedim fakat Dünya Göz aralarından en iyisidir tavsiye ederim. Doktorları çok tecrübeli.
Veni vidi 12.500 TL dedi
Dünya göz 16.500 dedi

YusuF.68

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Yusuf İslam
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kalite ve hizmet farkı var fiyaıtn daha fazla olması normal. Tabi yine sizin bütçenize kalmış ama eğer bütçe sıkıntınız yoksa dünya gözü tavsiye ederim pişman olmazsınız.

Birini buldum 14 bin TL ye hallettim salı günü yapacaklar ameliyati

ÇiktaMuz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Ömer
4 bin için gözü riske atmaya değmez dünya göz en iyisi diye biliyorum ama doktordan doktora da değişir bu. ilasik hala en çok kullanılan yöntem diye biliyorum.

YusuF.68

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Yusuf İslam
Şimdiden geçmiş olsun hocam. Deneyimlerinizi burada paylaşırsanız bizleri aydınlatırsınız. Bende çizdirmeyi düşünüyorum.
Ameliyati bugün oldum doktor yaparken hiç acı ağrı yok ama sonrasında ağrı yapıyor guzun sürekli sulanacak dedi ama sulanmadi ilaçları sigorta kapsamıyor bazılarını fiyatı çok fazla daha net goremiyorum daha yeninilerleyen günlerde göreceğiz

Delart

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Tuğrul
yaklaşık 10 sene önce ameliyat oldum o zaman İstanbul Acıbadem de Anatolia Göz hastanesi vardı orada olmuştum sonrasında hastane kapandı doktorum Dünya Göz e geçti baya tecrübeli iyi bi doktordu düşenenlere Dünya Göz ü tavsiye ederim

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Ameliyati bugün oldum doktor yaparken hiç acı ağrı yok ama sonrasında ağrı yapıyor guzun sürekli sulanacak dedi ama sulanmadi ilaçları sigorta kapsamıyor bazılarını fiyatı çok fazla daha net goremiyorum daha yeninilerleyen günlerde göreceğiz
Lazer ameliyatı sonrası gözlerin belli bir süre kapalı durması gerekmiyor mu ya

YusuF.68

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Yusuf İslam
yaklaşık 10 sene önce ameliyat oldum o zaman İstanbul Acıbadem de Anatolia Göz hastanesi vardı orada olmuştum sonrasında hastane kapandı doktorum Dünya Göz e geçti baya tecrübeli iyi bi doktordu düşenenlere Dünya Göz ü tavsiye ederim
Bende dünya gözde oldum op.dr. Hakan Özkan iyi bı doktor tavsiye ederim olmak isteyenlere

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,553
Üyeler
166,228
Son üye
blackleae
Top Bottom