lRAİ
80+
- Reaksiyon skoru
- 50
Bu bütçede iyi bir tercih.
AKtif kullanıyorum hava alımı vs süper ama bu kadar toz alamaz bir kasa kardeşim. Temizliyorum 10 saat boyunca, 2 gun sonra yine toz doluyor filtre olmaması çok kötü. Kumanda ile birlikte geliyor evet.Bu bütçede iyi bir tercih.
kardeşim ön kapağına kadın çorabı geçir 1 tane toz geçmez hemde güzel dururAKtif kullanıyorum hava alımı vs süper ama bu kadar toz alamaz bir kasa kardeşim. Temizliyorum 10 saat boyunca, 2 gun sonra yine toz doluyor filtre olmaması çok kötü. Kumanda ile birlikte geliyor evet.
Aktif olarak kullanıyorum sorunuz varsa yanitlayabilirimBu bütçede iyi bir tercih.
hocam sana zahmet o psu boşluğunun eni boyu kaç cm? asus psu almıştım güzel bi ledi var çoğu kasada o boşluk ya hiç yok ya da çok küçük.Aktif olarak kullanıyorum sorunuz varsa yanitlayabilirim
140mm psu var sorunsuz oturuyorhocam sana zahmet o psu boşluğunun eni boyu kaç cm? asus psu almıştım güzel bi ledi var çoğu kasada o boşluk ya hiç yok ya da çok küçük.
yok hocam oturması için değil, bu temperli camın olduğu tarafta psu nun görülebilmesi için bi boşluk oluyor ya orayı sordum. bu psudaki ledin140mm psu var sorunsuz oturuyor
Eve gidince ölçeyim hocam aura psu yu aldıysanız zor ama gorunmesiyok hocam oturması için değil, bu temperli camın olduğu tarafta psu nun görülebilmesi için bi boşluk oluyor ya orayı sordum. bu psudaki ledin
tam görülebilmesi için.
Alıntıyı görüntüle
Birde hocam büyük bir gpu kullanacaksanız zor oluyor bu kasadayok hocam oturması için değil, bu temperli camın olduğu tarafta psu nun görülebilmesi için bi boşluk oluyor ya orayı sordum. bu psudaki ledin
tam görülebilmesi için.
Alıntıyı görüntüle
eyvallah hocam aynen aura psu, bende frisbynin kendi çapına göre üst seviye sayılacak bi kasası var onda da o boşluk var ama sadece yarısı falan görüküyor ledin.Eve gidince ölçeyim hocam aura psu yu aldıysanız zor ama gorunmesi
olmadı penseyle eğeriz orasınıeyvallah hocam aynen aura psu, bende frisbynin kendi çapına göre üst seviye sayılacak bi kasası var onda da o boşluk var ama sadece yarısı falan görüküyor ledin.
![]()
BUna göre büyük ama bilmiyorum yinede ne olacagınıeyvallah hocam aynen aura psu, bende frisbynin kendi çapına göre üst seviye sayılacak bi kasası var onda da o boşluk var ama sadece yarısı falan görüküyor ledin.
Alıntıyı görüntüle
Cam kasadan geçeceğim rx6600 oyunlarda ortalama 55 60 , cyberpunk'ta 70 derece görüyor. Değer mi geçmeye toz çok büyük sorun mu?AKtif kullanıyorum hava alımı vs süper ama bu kadar toz alamaz bir kasa kardeşim. Temizliyorum 10 saat boyunca, 2 gun sonra yine toz doluyor filtre olmaması çok kötü. Kumanda ile birlikte geliyor evet.