🔥İndirim VENTO Neptune VG07F 1.457 TL

kumanda gösteriyor, kontrolcü de yolluyorsa bedava bence. Zaten 2. el bir kasa 1k. kontrolcüler de 300 600 arası.
peşin fiyata 6 taksit de var bir de :D valla ihtiyacı olan kaçırmasın.

AKtif kullanıyorum hava alımı vs süper ama bu kadar toz alamaz bir kasa kardeşim. Temizliyorum 10 saat boyunca, 2 gun sonra yine toz doluyor filtre olmaması çok kötü. Kumanda ile birlikte geliyor evet.
kardeşim ön kapağına kadın çorabı geçir 1 tane toz geçmez hemde güzel durur :D

1774523173787.webp

Son düzenleme:
yok hocam oturması için değil, bu temperli camın olduğu tarafta psu nun görülebilmesi için bi boşluk oluyor ya orayı sordum. bu psudaki ledin
tam görülebilmesi için.
Alıntıyı görüntüle
Eve gidince ölçeyim hocam aura psu yu aldıysanız zor ama gorunmesi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yok hocam oturması için değil, bu temperli camın olduğu tarafta psu nun görülebilmesi için bi boşluk oluyor ya orayı sordum. bu psudaki ledin
tam görülebilmesi için.
Alıntıyı görüntüle
Birde hocam büyük bir gpu kullanacaksanız zor oluyor bu kasada

Eve gidince ölçeyim hocam aura psu yu aldıysanız zor ama gorunmesi
eyvallah hocam aynen aura psu, bende frisbynin kendi çapına göre üst seviye sayılacak bi kasası var onda da o boşluk var ama sadece yarısı falan görüküyor ledin.
1774533203264.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

eyvallah hocam aynen aura psu, bende frisbynin kendi çapına göre üst seviye sayılacak bi kasası var onda da o boşluk var ama sadece yarısı falan görüküyor ledin.
1774533203264.webp
olmadı penseyle eğeriz orasını :kekw:

Ekler

• 20230705_182023.webp
    20230705_182023.webp
    1.1 MB · Hit: 33
AKtif kullanıyorum hava alımı vs süper ama bu kadar toz alamaz bir kasa kardeşim. Temizliyorum 10 saat boyunca, 2 gun sonra yine toz doluyor filtre olmaması çok kötü. Kumanda ile birlikte geliyor evet.
Cam kasadan geçeceğim rx6600 oyunlarda ortalama 55 60 , cyberpunk'ta 70 derece görüyor. Değer mi geçmeye toz çok büyük sorun mu?
Not: benim cam kasa olduğu için tozlanması haliyle az, 3 yıldır ilk defa temizledim temizliğe ihtiyacı bile yokmuş diyebilirim ama derece düşsün diye geçmek istiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,053
Üyeler
190,499
Son üye
arvan132
Geri