❌İndirim Bitti! Vento VG07F 650W Bronze FSP Güç Kaynağı ile Birlikte 2.660 TL

evet knk kumandalı veya arka kapağı sökünce 3 tane tuşu bulunan büyük bir kontrolcüsü var orada fan hızı var 3 kademeli ışık modu fazla yeterince
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kumandayı kaybedersen oradan da yapabiliyorsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

birazdan görsel atarım hacı
Bende de kumanda yok.

Ben de geçtiğimiz günlerde trendyolun %20 indirimi varken almak istemiştim 2560 TL’ye geliyordu kodu uyguladım başka bir şeyler var mı bakayım diye gezinirken kod bitti :D 3200’den sepette bekliyordu sabah kontrol ettiğimde 2660 TL’ydi direkt çektim. Aldıktan sonra fiyat değişmişti şimdi aynı fiyata düşünce konusunu açayım dedim.
Hocam insanın kısmetinde yoksa dayak bile yiyemezmiş. O yüzden kısmet deyip geçeceğiz. Ben iade ile uğraşacağım muhtemelen zira bir arkadaşıma sistem topluyoruz ve bütçemiz çok kısıtlı. 1000-1500 lira kasaya, 1500-2000 lira da PSU'ya bütçe ayırmıştık. 3200 liraya bu ürünü bulduğumuza şükrettik ki daha da iyisi oldu 2660 liraya düştü. İnşallah satıcı firma iade konusunda problem çıkartmaz.

Hocam insanın kısmetinde yoksa dayak bile yiyemezmiş. O yüzden kısmet deyip geçeceğiz. Ben iade ile uğraşacağım muhtemelen zira bir arkadaşıma sistem topluyoruz ve bütçemiz çok kısıtlı. 1000-1500 lira kasaya, 1500-2000 lira da PSU'ya bütçe ayırmıştık. 3200 liraya bu ürünü bulduğumuza şükrettik ki daha da iyisi oldu 2660 liraya düştü. İnşallah satıcı firma iade konusunda problem çıkartmaz.
Kapalı kutu ise hiçbir sıkıntı olacağını sanmıyorum, açtıysanız da insiyatiflerine kalmış artık. Hayırlısı olsun bakalım.

Kapalı kutu ise hiçbir sıkıntı olacağını sanmıyorum, açtıysanız da insiyatiflerine kalmış artık. Hayırlısı olsun bakalım.
Yok hocam iş yerindeyim, kargocu çocuğa teslimat kodunu söyleyip bi ürüne bakayım fiyat ne durumda diye siteyi bi açtım ki indirimde olduğunu gördüm. Gerçi satıcısı inventus, yıllardır Kadıköy'de faaliyet gösteren iyi bir firma diye biliyorum.

Geçen kazı kazan ile 2200'e geldi, kaliteli ürün. PSU'su da kaliteli. 4 ARGB fanla geliyor ve arkada kendi kontrolcüsü var (anakarta da bağlanıyor)

Gittim sıfır Fsp Hyper Pro aldım 2300e 3 hafta önce kasasız kullanıyorum şimdi satsam kaça satarım beyler 1800 civarına gider mi (ürün kutusuz geldi)

Üstadım çok teşekkür ederim. Bir de son olarak şu hususu sorayım. İçindeki güç kaynağından yana bir sıkıntı yaşadınız mı? Ben içinde güç kaynağı olarak linkteki ürün var diye biliyorum doğru mudur?
yok kral yaşamadım en ufak bir sıkıntısı oyk

Kasayı kullanıyorum çok memnunum. Fan kalitesi ışıkları modları gerektiğinde ışıklar kapanabiliyor çok güzel almayı düşünen arkadaşlara tavsiye ederim. Yukarda arkadaşın bahsettiği gibi kasa cidden ağır ve malzeme kalitesi güzel. Bu fiyata ihtiyacı olan düşünmesin.

Eklemek ve soru sormak istiyorum , 3 gündür kasa bakıyorum 4k+ fiyatlara bile çıkmıştım gamepower ravadin kasa + gsp-650w 80+ bronze psu mu, yoksa bu kasamı bide baya bi ucuz geldi gözüme indirimlide sıkıntısızmıdır alınır mı??

kumandası çıkmadı bendede

Geri