🔥İndirim Vento VG07F RGB Kasa 1300 TL (Nays + Bidaha kupon ile 1100 TL)

Reaksiyon skoru
12,209

Benim nays hakkım dolduğu için bidaa kuponu ile 1200 TL'ye alabildim. Bu fiyat bandına zoko kasalar dışında başka adam gibi alternatif yok. ARGB olması da cabası.

https://www.n11.com/urun/vento-vg07f-rgb-mid-tower-gaming-kasa-siyah-56078043?magaza=hobbyturkey satıcıyı bilmiyorum fakat denemeye değer gibi.

1179tl 9 taksit peşin fiyatına nasıl bir tercih olurdu üfff
Ah ah nerede o 200-250tl kuponlar. 1k altına alırdık.

1179tl 9 taksit peşin fiyatına nasıl bir tercih olurdu üfff
Ah ah nerede o 200-250tl kuponlar. 1k altına alırdık.
Kalmadı valla ya. Ama bu kasayı kaçırmadım çektim bir tane sistem kuracak kasa bulamıyorum uygun ya. ARGB fanlı olması aşırı iyi sırf fanları satsak ne kadar ediyor zaten.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Güzel gelirse ve stok kalırsa bir tane daha çekerim.

Kalmadı valla ya. Ama bu kasayı kaçırmadım çektim bir tane sistem kuracak kasa bulamıyorum uygun ya. ARGB fanlı olması aşırı iyi sırf fanları satsak ne kadar ediyor zaten.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Güzel gelirse ve stok kalırsa bir tane daha çekerim.
Bende kasımda pc toplamayı çok düşündüm de taksitlerim olmasa yapacaktım. 2899tl den 5600 2.5k dan b550 pro vdh 1.2k ya zoko mesh kasa 2k ya attığın dahua ramlar işlemci ekran kartı dışında 9 taksit peşin fiyatına alırdım. Sistem halinde satardım aylık 2-3k taksit öderdim. 2-3 tane alabilirdim. :D

Benim nays hakkım dolduğu için bidaa kuponu ile 1200 TL'ye alabildim. Bu fiyat bandına zoko kasalar dışında başka adam gibi alternatif yok. ARGB olması da cabası.

https://www.n11.com/urun/vento-vg07f-rgb-mid-tower-gaming-kasa-siyah-56078043?magaza=hobbyturkey satıcıyı bilmiyorum fakat denemeye değer gibi.
Rampage fusion dan geçilir mi

Hazır sistemde gelmişti kullanıyorum 1.5 yıldır bu fiyata güzel
Bidhaha kuponu nedir
Nakitiniz varsa yüzde 30 cashback için

Hocam taksit seçeneklerine bakarken getirfinans dikkatimi çekti herkes vade farkı alırken getir 9 ay peşin fiyatına satıyor bunun olayı nedir müşteri çekmek için mi?

Kasa arıyordum baya iyi oldu

Bidaha kuponu nedir

Kargoya verildi sıkıntı çıkmayacak yüksek ihtimalle

Bumu yoksa dark diaomond promu yoksa zoko melodymi fiyatlar hemen hemen aynı hangi tercih edilir 7500f kule tipi soğutucu 6800xt merc ekran kartım var

Bumu yoksa dark diaomond promu yoksa zoko melodymi fiyatlar hemen hemen aynı hangi tercih edilir 7500f kule tipi soğutucu 6800xt merc ekran kartım var
Tabi ki de vento.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,095,742
Üyeler
174,232
Son üye
geochip
Geri