hocam fsp markasının bir psu su geliyor tam modelinden emim değilim ama gayet kaliteli bir markadırArkadaşlar merhaba bu kasa modelinde hangi psu modeli gönderiliyor. Bir de fan rgb kontrolcüsü vs yok galiba renkleri değişmiyormuş. Bir kaç forumda okudum. Bunlar ne kadar doğrudur?
hocam fsp markasının bir psu su geliyor tam modelinden emim değilim ama gayet kaliteli bir markadır
hocam fsp markasının bir psu su geliyor tam modelinden emim değilim ama gayet kaliteli bir markadır
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu galiba![]()
FSP HYPER 80+ PRO H3-650 650 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz FSP HYPER 80+ PRO H3-650 650 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! FSP HYPER 80+ PRO H3-650 650 W Power Supply özelliklerini incele, 1.979,97 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
bnde vg05f i var psu fsp hyper denArkadaşlar merhaba bu kasa modelinde hangi psu modeli gönderiliyor. Bir de fan rgb kontrolcüsü vs yok galiba renkleri değişmiyormuş. Bir kaç forumda okudum. Bunlar ne kadar doğrudur?
Kanka Buda FSP yazıyor üstündehocam fsp markasının bir psu su geliyor tam modelinden emim değilim ama gayet kaliteli bir markadır
bu galiba![]()
FSP HYPER 80+ PRO H3-650 650 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz FSP HYPER 80+ PRO H3-650 650 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! FSP HYPER 80+ PRO H3-650 650 W Power Supply özelliklerini incele, 1.979,97 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Alıntıyı görüntüle
hocam şimdi gaming gn tr den baktım bu geliyor gözüküyor ne kadar iyidir bilemem az önce bir konuda arkadaş fsp geliyor demişti ama
şimdi gördüm ya kafam dağınık bu aralar kusura bakma evet psular fsp sağlamlar bayaKanka Buda FSP yazıyor üstünde
rgb kontrol yok rainbow gibi dusunArkadaşlar merhaba bu kasa modelinde hangi psu modeli gönderiliyor. Bir de fan rgb kontrolcüsü vs yok galiba renkleri değişmiyormuş. Bir kaç forumda okudum. Bunlar ne kadar doğrudur?