Neler Yeni

VENTO VG15FE Kasa Nasıldır?

Crocx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Mert METE
2 gün önce gaming gen tr'den Ultima-12100f adlı sistemi aldım,sistemin tüm bileşenleri hakkında bilgim var ama kasası hakkında pek bilgim yok.Vento markasını az çok PcHocası'nın sistemlerinden biliyorum,bu sistem hakkında bilgisi olan arkadaşlar bana yardımcı olabilir mi şimdiden teşekkürler.

YasinOz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Yasin Öztürk
Kardeşim öncelikle hayırlı olsun aynı sistemi i5 12400f e yükseltip ben aldım kasa güzel gözüküyor araştırdığım kadarıyla

Crocx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Mert METE
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kardeşim öncelikle hayırlı olsun aynı sistemi i5 12400f e yükseltip ben aldım kasa güzel gözüküyor araştırdığım kadarıyla
sağolun hocam sistem sizdede hala hazırlanıyor diye mi gözüküyor 3 gün oldu sipariş vereli hala hazırlanıyor diyor.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
kasa güzel sıkıntı olmaz

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,116
İsim
Osman
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
sağolun hocam sistem sizdede hala hazırlanıyor diye mi gözüküyor 3 gün oldu sipariş vereli hala hazırlanıyor diyor.
Hayırlı olsun sistem kasa gayet güzel mesh bir yapısı var havalandırma sı iyi fsp PSU yu da anlatmaya gerek yok en kaliteli PSU üreten marka desek yeterli olacaktır

hasan21

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
hasan
2 gün önce gaming gen tr'den Ultima-12100f adlı sistemi aldım,sistemin tüm bileşenleri hakkında bilgim var ama kasası hakkında pek bilgim yok.Vento markasını az çok PcHocası'nın sistemlerinden biliyorum,bu sistem hakkında bilgisi olan arkadaşlar bana yardımcı olabilir mi şimdiden teşekkürler.

Bende aynı kasanın 5500 modelini aldım da bende led tuşu çalışmıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,064,566
Üyeler
169,148
Son üye
neci38
Top Bottom