Neler Yeni

Vergi indirimi sonrasi fiyatlar

zeXerden

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Mehmet Erden
Bildiğiniz üzere vergi 50% den 20% ye düştü günlük olarak takip ediyorum fakat vergi indirimden sonra hiçbir fiyatta düşüş göremedim, dolar da 8 küsürden 7 küsüre düştü o da aynı şekilde bir etki etmedi bildiğime göre. Peki bu vergi indiriminin sonuçlar fiyatlara ne zaman etki eder ya da etki ederim?

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,589
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
Bildiğiniz üzere vergi 50% den 20% ye düştü günlük olarak takip ediyorum fakat vergi indirimden sonra hiçbir fiyatta düşüş göremedim, dolar da 8 kusurdan 7 kusura düştü o da aynı şekilde bir etki etmedi bildiğim göre. Peki bu vergi indiriminin sonurlar fiyatlara ne zaman etki eder ya da etki ederim?
Xbox ürünlerinde fiyatlar düştü.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bildiğiniz üzere vergi 50% den 20% ye düştü günlük olarak takip ediyorum fakat vergi indirimden sonra hiçbir fiyatta düşüş göremedim, dolar da 8 kusurdan 7 kusura düştü o da aynı şekilde bir etki etmedi bildiğim göre. Peki bu vergi indiriminin sonurlar fiyatlara ne zaman etki eder ya da etki ederim?
Vergi indirimi konsolların içindi bundan bahsediyorsunuzdur umarım?

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,589
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538

zeXerden

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Mehmet Erden
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Konsola geldiyse sadece normal inmesi yeni öğreniyorum bunu,

umudum tükendi sistem de bakmıyorum konsolda bakmıyorum klavye de bakmıyorum bakmıyorum işte
Benim de tüneli tükenecek, 4 ay önce rx 580 ve ryzen 3 1200 sattım yükseltmek için şubat ayında da bi düşüş olmazsa bilgisayar da güm e gitmiş olacak. Bu ülke gerçekten ekonomik olarak yaşanmaz bi ülke olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

DENI2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,983
İsim
Deniz
Steam
https://steamcommunity.com/id/HiDeniz
Discord
DΞNI2 ム#9844
Konsola geldiyse sadece normal inmesi yeni öğreniyorum bunu,

Benim de tüneli tükenecek, 4 ay önce rx 580 ve ryzen 3 1200 sattım yükseltmek için şubat ayında da bi düşüş olmazsa bilgisayar da güm e gitmiş olacak. Bu ülke gerçekten ekonomik olarak yaşanmaz bi ülke olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.
Alışıyor insan

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,589
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
umudum tükendi sistem de bakmıyorum konsolda bakmıyorum klavye de bakmıyorum bakmıyorum işte
Para olmayınca bende bakmıyom.Ekmeği dolarla mı alıyom sanki.

Top Bottom