Vergi indirimi sonrasi fiyatlar

zeXerden

80+
Reaksiyon skoru
4
Bildiğiniz üzere vergi 50% den 20% ye düştü günlük olarak takip ediyorum fakat vergi indirimden sonra hiçbir fiyatta düşüş göremedim, dolar da 8 küsürden 7 küsüre düştü o da aynı şekilde bir etki etmedi bildiğime göre. Peki bu vergi indiriminin sonuçlar fiyatlara ne zaman etki eder ya da etki ederim?

Bildiğiniz üzere vergi 50% den 20% ye düştü günlük olarak takip ediyorum fakat vergi indirimden sonra hiçbir fiyatta düşüş göremedim, dolar da 8 kusurdan 7 kusura düştü o da aynı şekilde bir etki etmedi bildiğim göre. Peki bu vergi indiriminin sonurlar fiyatlara ne zaman etki eder ya da etki ederim?
Xbox ürünlerinde fiyatlar düştü.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bildiğiniz üzere vergi 50% den 20% ye düştü günlük olarak takip ediyorum fakat vergi indirimden sonra hiçbir fiyatta düşüş göremedim, dolar da 8 kusurdan 7 kusura düştü o da aynı şekilde bir etki etmedi bildiğim göre. Peki bu vergi indiriminin sonurlar fiyatlara ne zaman etki eder ya da etki ederim?
Vergi indirimi konsolların içindi bundan bahsediyorsunuzdur umarım?

Konsola geldiyse sadece normal inmesi yeni öğreniyorum bunu,

umudum tükendi sistem de bakmıyorum konsolda bakmıyorum klavye de bakmıyorum bakmıyorum işte
Benim de tüneli tükenecek, 4 ay önce rx 580 ve ryzen 3 1200 sattım yükseltmek için şubat ayında da bi düşüş olmazsa bilgisayar da güm e gitmiş olacak. Bu ülke gerçekten ekonomik olarak yaşanmaz bi ülke olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Konsola geldiyse sadece normal inmesi yeni öğreniyorum bunu,

Benim de tüneli tükenecek, 4 ay önce rx 580 ve ryzen 3 1200 sattım yükseltmek için şubat ayında da bi düşüş olmazsa bilgisayar da güm e gitmiş olacak. Bu ülke gerçekten ekonomik olarak yaşanmaz bi ülke olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.
Alışıyor insan

umudum tükendi sistem de bakmıyorum konsolda bakmıyorum klavye de bakmıyorum bakmıyorum işte
Para olmayınca bende bakmıyom.Ekmeği dolarla mı alıyom sanki.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,496
Üyeler
183,846
Son üye
Sercio
Geri