iade hayla herkeze gelmedi boşverin az arttırın butcenizi iyi bi telefon bakalimbiliyorum bu bütçedeki telefonlar çok iyi değil ama aralarından en iyileri hangisi önerir misiniz ?
bir de nereden alındığına göre vergi indirimi olmama durumu oluyor mu ?
vergi iadesi herkeze gelmedi diyorum farkettinizmi bilmiyorum vergi iadesinin gelmesi ortalama 4-5 ay en iyisi bilginiz olsun birde magza uzerinden almaniz gerekiyor ekstradan fatura ogrenci olan kişinin uzerine olacak birde o kişinin adina olan hatla kullanılabiliyor sadecekendime değil dostum. mecbur bu bütçeye bakıcam.
farkındayım ama hat ne alaka aldıktan sonra istediğin hattı takarsınvergi iadesi herkeze gelmedi diyorum farkettinizmi bilmiyorum vergi iadesinin gelmesi ortalama 4-5 ay en iyisi bilginiz olsun birde magza uzerinden almaniz gerekiyor ekstradan fatura ogrenci olan kişinin uzerine olacak birde o kişinin adina olan hatla kullanılabiliyor sadece
imei nosuna kısıtlama konuyorfarkındayım ama hat ne alaka aldıktan sonra istediğin hattı takarsın
Öyle olmuyor kimin adına alındıysa o kullanabiliyor. 2 sene başka hat sahibi kullanamıyor.farkındayım ama hat ne alaka aldıktan sonra istediğin hattı takarsın
hm anladım ilk başvurunun çıkması mı lazım yani ?Öyle olmuyor kimin adına alındıysa o kullanabiliyor. 2 sene başka hat sahibi kullanamıyor.