Neler Yeni

Öneri Vergi indirimli telefon önerisi

BeKo'O

80+ Silver
1699215250525.png

indirim 1 kasımda başlamayacak mıydı?

BeKo'O

80+ Silver

BeKo'O

80+ Silver
E Devlet ile giriş yaptınız mı? ilk defa yaptıysanız birazcık bekleyin bende olmamıştı.
Hocam telefonu bugün ya da yarın satın alacağım samsung sitesinden m34 alıcam fakat bir maddeyi anladığımı söyleyemem bir de siz bakar mısınız;

- Teknolojik cihaz desteği fatura kesim tarihini takip eden ayın yirmisi itibarıyla iptal veya iade işlemi bulunmayan cihazlara yönelik gerçekleştirilir.
Yani benim tam olarak ne zaman satın almam gerekiyor bu telefonu, sitede 14 gün içinde iade edilebilir falan yazıyor çünkü

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Hocam telefonu bugün ya da yarın satın alacağım samsung sitesinden m34 alıcam fakat bir maddeyi anladığımı söyleyemem bir de siz bakar mısınız;

- Teknolojik cihaz desteği fatura kesim tarihini takip eden ayın yirmisi itibarıyla iptal veya iade işlemi bulunmayan cihazlara yönelik gerçekleştirilir.
Yani benim tam olarak ne zaman satın almam gerekiyor bu telefonu, sitede 14 gün içinde iade edilebilir falan yazıyor çünkü
Madde iade veya iptal işlemi bulunan cihazları kapsıyor. Yani ürünü alıp, sonra iade edip yine de vergi iadesi alınmasın diye konulmuş sanırım. Ben öyle anladım.

İlk kısımda size paranın ne zaman verileceği konusunda. Telefonu eğer 7 kasımda alırsanız size parası 20 aralıkta verilecek anlamında. Ben böyle anladım en azından.

Beguile

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
470
İsim
Beguile
Benim kriterlerimde aynı şekilde, şu anlık Redmi Note 12 düşünüyorum.

BeKo'O

80+ Silver
Madde iade veya iptal işlemi bulunan cihazları kapsıyor. Yani ürünü alıp, sonra iade edip yine de vergi iadesi alınmasın diye konulmuş sanırım. Ben öyle anladım.

İlk kısımda size paranın ne zaman verileceği konusunda. Telefonu eğer 7 kasımda alırsanız size parası 20 aralıkta verilecek anlamında. Ben böyle anladım en azından.
e tamamda bu cihazda 14 gün içinde iade edilebilir ben iadesiz bir şey bulmak zorunda mıyım? Ya bide ben aradım bu sabah sayfanın yazılı numarasından kadın bana daha gerekli açıklama sitemizde yapılacak falan filan dedi kendileri de bilmiyorlar ne yaptıklarını yarım yamalak iş, sorsan 1 kasımda yürürlüğe girdi illa bekletecekler insanı

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
e tamamda bu cihazda 14 gün içinde iade edilebilir ben iadesiz bir şey bulmak zorunda mıyım? Ya bide ben aradım bu sabah sayfanın yazılı numarasından kadın bana daha gerekli açıklama sitemizde yapılacak falan filan dedi kendileri de bilmiyorlar ne yaptıklarını yarım yamalak iş, sorsan 1 kasımda yürürlüğe girdi illa bekletecekler insanı
Hocam iade veya iptal edilebilir değil, iptal veya iade talebi bulunan anlamında o. Yoksa her elektronik ürünün zaten 14 gün iade şansı var. Yani iadesiz bir şey bulmak zorunda değilsiniz.

Evet çoğu kişi bir şey bilmiyor bu konu hakkında. Ben normalde bu kampanya ile alacaktım, sonradan vazgeçtim. Devlete güven olmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,737
Üyeler
160,876
Son üye
byescobar0
Top Bottom