E Devlet ile giriş yaptınız mı? ilk defa yaptıysanız birazcık bekleyin bende olmamıştı.Alıntıyı görüntüle
indirim 1 kasımda başlamayacak mıydı?
Hocam telefonu bugün ya da yarın satın alacağım samsung sitesinden m34 alıcam fakat bir maddeyi anladığımı söyleyemem bir de siz bakar mısınız;E Devlet ile giriş yaptınız mı? ilk defa yaptıysanız birazcık bekleyin bende olmamıştı.
Madde iade veya iptal işlemi bulunan cihazları kapsıyor. Yani ürünü alıp, sonra iade edip yine de vergi iadesi alınmasın diye konulmuş sanırım. Ben öyle anladım.Hocam telefonu bugün ya da yarın satın alacağım samsung sitesinden m34 alıcam fakat bir maddeyi anladığımı söyleyemem bir de siz bakar mısınız;
- Teknolojik cihaz desteği fatura kesim tarihini takip eden ayın yirmisi itibarıyla iptal veya iade işlemi bulunmayan cihazlara yönelik gerçekleştirilir.
Yani benim tam olarak ne zaman satın almam gerekiyor bu telefonu, sitede 14 gün içinde iade edilebilir falan yazıyor çünkü
e tamamda bu cihazda 14 gün içinde iade edilebilir ben iadesiz bir şey bulmak zorunda mıyım? Ya bide ben aradım bu sabah sayfanın yazılı numarasından kadın bana daha gerekli açıklama sitemizde yapılacak falan filan dedi kendileri de bilmiyorlar ne yaptıklarını yarım yamalak iş, sorsan 1 kasımda yürürlüğe girdi illa bekletecekler insanıMadde iade veya iptal işlemi bulunan cihazları kapsıyor. Yani ürünü alıp, sonra iade edip yine de vergi iadesi alınmasın diye konulmuş sanırım. Ben öyle anladım.
İlk kısımda size paranın ne zaman verileceği konusunda. Telefonu eğer 7 kasımda alırsanız size parası 20 aralıkta verilecek anlamında. Ben böyle anladım en azından.
Hocam iade veya iptal edilebilir değil, iptal veya iade talebi bulunan anlamında o. Yoksa her elektronik ürünün zaten 14 gün iade şansı var. Yani iadesiz bir şey bulmak zorunda değilsiniz.e tamamda bu cihazda 14 gün içinde iade edilebilir ben iadesiz bir şey bulmak zorunda mıyım? Ya bide ben aradım bu sabah sayfanın yazılı numarasından kadın bana daha gerekli açıklama sitemizde yapılacak falan filan dedi kendileri de bilmiyorlar ne yaptıklarını yarım yamalak iş, sorsan 1 kasımda yürürlüğe girdi illa bekletecekler insanı