Apu Mühendisi
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 8,101
Hangi Ülkelerle Kıyaslıyorsun Bi SöyleseneArkadaşlar herkes vergi fazla diyor ama ben vergileri diger ulkeler ıle kıyaslayınca bıızm vergıler daha iyi bence
Hangi Ülkelerle Kıyaslıyorsun Bi SöyleseneArkadaşlar herkes vergi fazla diyor ama ben vergileri diger ulkeler ıle kıyaslayınca bıızm vergıler daha iyi bence
Baya baya fazla hemdeArkadaşlar herkes vergi fazla diyor ama ben vergileri diger ulkeler ıle kıyaslayınca bıızm vergıler daha iyi bence
neye göre kime göre kankaArkadaşlar herkes vergi fazla diyor ama ben vergileri diger ulkeler ıle kıyaslayınca bıızm vergıler daha iyi bence
Bunu konuştuk aradaki 500TL buharlaşmıyorMesut Çevik videosunda ekran kartında vergi yok olarak gözüküyordu (listede)
Doğru mu herkes çok vergi var diyor bilemedim.
Alım gücüne oranla hesaplamak daha doğruFazla abartmamak gerek. Vergiler fazla fakat Avrupa'da bize göre daha yüksek.
Araba üretmeden araba üretenden daha fazla kazanıyor ülkemiz vergi sayesinde umarım troll sündürArkadaşlar herkes vergi fazla diyor ama ben vergileri diger ulkeler ıle kıyaslayınca bıızm vergıler daha iyi bence
Doğrudur ama genel olarak tüm pc bileşenlerine bakınca yine fazla oluyorMesut Çevik videosunda ekran kartında vergi yok olarak gözüküyordu (listede)
Doğru mu herkes çok vergi var diyor bilemedim.
aga videoda denilenler yalan demiyorum da o videoyu da kanıt olarak atmassın yaniAraba üretmeden araba üretenden daha fazla kazanıyor ülkemiz vergi sayesinde umarım troll sündürBu da kanıt