robin
80+ Silver
güleceğinize yapıcı bir cevap yazın hocam.Ulan 5 dakikadır gülüyorum şu yorumuna Teşekkür ederim uzun zamandır bu kadar gülmemiştim
güleceğinize yapıcı bir cevap yazın hocam.Ulan 5 dakikadır gülüyorum şu yorumuna Teşekkür ederim uzun zamandır bu kadar gülmemiştim
Yazıyoruz da ne oluyor içinizdeki Erdoğan düşmanlığı o kadar büyük ki size ne söylesek boş. Bu konu sayesinde sizlere bir şey anlatılmayacağını anladım. O kadar verilerle araştırmalarla gelip bir şeyler anlatmaya çalışıyorum ama nafile... Sizin tek derdiniz Recep Tayyip Erdoğan gitsin de gerekirse ülke pkk'ya kalsın, Amerika'nın himayesine girelim. Yani bunları göze alıyorsunuz.güleceğinize yapıcı bir cevap yazın hocam.
Hiç düşünmüyor musun benim asgari ücretim 10 senede niye hiç artmıyor diye?Yazıyoruz da ne oluyor içinizdeki Erdoğan düşmanlığı o kadar büyük ki size ne söylesek boş. Bu konu sayesinde sizlere bir şey anlatılmayacağını anladım. O kadar verilerle araştırmalarla gelip bir şeyler anlatmaya çalışıyorum ama nafile... Sizin tek derdiniz Recep Tayyip Erdoğan gitsin de gerekirse ülke pkk'ya kalsın, Amerika'nın himayesine girelim. Yani bunları göze alıyorsunuz.
Ekonomi ve hukuk'tan ben de memnun değilim ancak Erdoğan'ın başlatacağı ekonomi ve hukuk reformuyla bunun düzeleceğini düşünüyorum. Ülke olarak da geleceğimizi çok parlak görüyorumHiç düşünmüyor musun benim asgari ücretim 10 senede niye hiç artmıyor diye?
hukuk ve ekonomi reformu şimdi mi akıllara geldi? 10 yıldır hayvan hakları bile çıkarılmadı her sene çıkarılacak dendi ne oldu?Ekonomi ve hukuk'tan ben de memnun değilim ancak Erdoğan'ın başlatacağı ekonomi ve hukuk reformuyla bunun düzeleceğini düşünüyorum. Ülke olarak da geleceğimizi çok parlak görüyorum
Yasa kolay çıkan bir şey değil önce ülkenin önceliklerini düşünmek lazım her şeyin bir sırası varhukuk ve ekonomi reformu şimdi mi akıllara geldi? 10 yıldır hayvan hakları bile çıkarılmadı her sene çıkarılacak dendi ne oldu?
aynen kardeşim hayvanlara işkence edilsin, kadınlara tecavüz edilsin, öldürülsün sonra katili serbest kalsın taa bunlardan sonra mı reform geliyor? gidenler geri gelmecek.Yasa kolay çıkan bir şey değil önce ülkenin önceliklerini düşünmek lazım her şeyin bir sırası var
bak bide utanmadan bunu diyorsun ya. üzülüyorum cidden insanî duygulanırınız kalmamış.Evet bunlardan sonra reform geliyor
ortada bir şey yok mu? insanı çıldırtırsınız siz. engeli basıyorum, iyi işler sana.Ortada hiç bir şey yokken neden reform gelsin?
Kadın cinayeti, hayvana tecavüz, işkence hiçbir şey yok mu gerçekten dogmatik düşünceler yüzünden vicdanın kalmamış.Ortada hiç bir şey yokken neden reform gelsin?