CMP- Yeniden Kurtuluş ve Kalkınma Programı

Sokak köpekleri ne olacak?
Siyasilerin izin verdikleri işlerden haraç hakkının yasallaşması ve muğlaklıktan çıkarılması konusu işlenmemiş.
Köylü sınıfı, işçi sınıfı, memur sınıfı nasıl ayrı tutulacak?
Yönetici sınıfının ayrıcalıkları nasıl korunacak?
Kürtler ne olacak?
krtler ne alaka toprak mı vermemimizi bekliyorsun bu nasıl bir yorumdur onlarda bu ülkenin vatandaşıdır bölücü olmamak kaydıyla

Özelleştirilen stratejik tesisler (şeker, tütün, kâğıt vb.) yeniden devlet bünyesine katılarak üretime kazandırılacak.
Mesela zamanında karabük demir Çelik fabrikası devlet elindeydi her gün çatır çatır zarar ediyordu dayanamadılar da sattılar sonra özel sektör rekabet için adam çıkardı ki 4000-5000 kişi parti üyeliğiyle çalışıyordu ,ben devletin fabrikalarının popülist söylem için çok suistimal edildiğini düşünüyorum mesela benim akrabam tunçbilekte madenci olarak çalışıyordu dediler devlet özel sektörden daha ağır çalıştırıyor diye dava açtılar herkesi patır patır masabası işe atadılar amcam da halk eğitime geldi çok işimi gördü vaktinde ama "bir halt olamadı memur oldu" sözünün karşılığı oldu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tarım ve teknolojiyi birleştiren, köylüyü kalkındıran modern "Tarım ve Teknoloji Liseleri" açılacak.
Onun yerine neet gençleri köylerine dönmesini sağlayıp seraciliga falan yonlendirebiliriz hem geçim dertleri çözülür hem de nüfus yenilenme oranı bir nebze toparlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,242,604
Üyeler
203,908
Son üye
gorki34
Geri