Neler Yeni

Vergiler Neden Yüksek?

Terörle kol kola olan chp'yi savunan gençlerde bir şey yok. Ak Parti'yi savunan gençlerin beyni yıkanmış öyle mi? Sizler bu ülkenin başına gelmiş en büyük felaketsiniz.
Olay partiyle alakalı değil zaten ülkede düzgün bir parti yok ve sen yazında vergilerin az olması için hafifletici şirketlerin olması lazım demişsin. Ve bu şirketlerin olmadığını olsa ber yararki? Evet yük azalır ama hala kötü durumda oluruz bende sık sık uzun yolsuluklara çıkıyorum ve yol yapılmalı AMA ALINAN VERGİLERİN TOPLAM DEĞERİ 10 TL İKEN VE YAPILAN YOLLAR KÖPRÜLER VS. NİN DEĞERİ DE 4TL İKEN APPLE TÜRKİYEDE KURULSAYDI BİLE HİÇ BİR B@K DEĞİŞMEZDİ. İyi geceler.

eşşek herif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Furkan
Amerika bizi kıskanıyo kardeşim!

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,909
İsim
Mert Can Ergün
Köprü, yol yapmak boşa para harcamak değil. Büyük bir hizmet. Her ay uzun yolculuk yaptığım için bunu söylüyorum.
bu güne kadar kendi parasıyla bir şey yapıldığını gördünmü üstelik parasını alıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Terörle kol kola olan chp'yi savunan gençlerde bir şey yok. Ak Parti'yi savunan gençlerin beyni yıkanmış öyle mi? Sizler bu ülkenin başına gelmiş en büyük felaketsiniz.
yürü bebe işine bak burda gelipte yandaş medyaları paylaşma senin amacın burda gelip siyaset yapman burası yardımlaşma grubu

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Vergiler cidden çok fazla ve tek bir insanın 81 milyonu etkilemesi üzücü bence.

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
Doktorlar: Hamileyken elini akp sembolüne boyaman çocuğunun ileride yapacağı davranışlara etki eder.

Kadın: Hayır sizin gibi düşünmüyorum.
Yine kadın:
IMG_20210201_015120.jpg

20 yıl sonra:

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Para bitince tv kanalları alttan
Devletine destek ol. Gün birlik günüdür.
İBAN: XXXXXXXXX

Top Bottom