Olay partiyle alakalı değil zaten ülkede düzgün bir parti yok ve sen yazında vergilerin az olması için hafifletici şirketlerin olması lazım demişsin. Ve bu şirketlerin olmadığını olsa ber yararki? Evet yük azalır ama hala kötü durumda oluruz bende sık sık uzun yolsuluklara çıkıyorum ve yol yapılmalı AMA ALINAN VERGİLERİN TOPLAM DEĞERİ 10 TL İKEN VE YAPILAN YOLLAR KÖPRÜLER VS. NİN DEĞERİ DE 4TL İKEN APPLE TÜRKİYEDE KURULSAYDI BİLE HİÇ BİR B@K DEĞİŞMEZDİ. İyi geceler.Terörle kol kola olan chp'yi savunan gençlerde bir şey yok. Ak Parti'yi savunan gençlerin beyni yıkanmış öyle mi? Sizler bu ülkenin başına gelmiş en büyük felaketsiniz.
Hee hastane, tiyatro. Bizim yobaz koyunlara bir türlü yaranılmıyor. (!)D-dostum ama adamlar yol yapıyorlar daha ne olsun?
Girelim ne olacak bi posta da onlar içimizden geçsin.Amerika'nın himayesine girelim. Yani bunları göze alıyorsunuz.
Sen bu gidișle çok yașamazsındemediniz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Malum kesimden olduğum için gurur duyuyorum iyi ki teröristlerle ittifak yapanlardan değilim
bu güne kadar kendi parasıyla bir şey yapıldığını gördünmü üstelik parasını alıyorKöprü, yol yapmak boşa para harcamak değil. Büyük bir hizmet. Her ay uzun yolculuk yaptığım için bunu söylüyorum.
yürü bebe işine bak burda gelipte yandaş medyaları paylaşma senin amacın burda gelip siyaset yapman burası yardımlaşma grubuTerörle kol kola olan chp'yi savunan gençlerde bir şey yok. Ak Parti'yi savunan gençlerin beyni yıkanmış öyle mi? Sizler bu ülkenin başına gelmiş en büyük felaketsiniz.