Mustafa_Ali
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
Beyler 28 Ekimde ÖTV,KDV gibi vergilerin kaldırılacağı söyleniyor PC'ler de tabletler de telefonlarda doğrumudur
İmkansız olarak görüyorum böyle bir şeyi. Tamamen kaldırılması söz konusu olamaz.Beyler 28 Ekimde ÖTV,KDV gibi vergilerin kaldırılacağı söyleniyor PC'ler de tabletler de telefonlarda doğrumudur
Onu bende duydum da 0 lanmaz vergi indirim gelir bir miktarBeyler 28 Ekimde ÖTV,KDV gibi vergilerin kaldırılacağı söyleniyor PC'ler de tabletler de telefonlarda doğrumudur
Valla seçim yaklaştı kimsenin de bişeyinde olacağını sanmıyorum nasıl markette yüzde Bir e indirdi KDV yi bir sürpriz yapıp birdaha indirebilirDevletin kendi üretim gücü fazla olsa diğer vatandaşlardan aldığını en fazla azaltabilirdi, fakat vatandaşlarının üzerinden geçinilen bir yerde vatandaştan para alamazsa devlet nasıl para kazanacak, yazdıklarınız akıl ve mantık içerisinde imkansız. Kısa süreliğine alınmayabilir en fazla olacağı budur.
Halkın umrunda mı standart adam bakıyor makarna 1 TL ucuzlamis çok yaşa diyor geçiyor elektrik e gaza ve diğer girdilere zam gelmiş umrunda değil@cevikyusuf Markette %1'e indirdiğini biliyorum fakat oradan kıstığı vergiyi nereye ekledi ona da bakmak lazım, yani değişen çok bir şey olmadı. Sömürüldük ve geçime kadar daha ne kadar sömürüleceğimizin sonu yok.