Çok mu dokunuyor yani duygusal olarakÇok dokunaklı filmler çekiyor .
Çok mu dokunuyor yani duygusal olarakÇok dokunaklı filmler çekiyor .
Çok zor tanıdık lazım.Kacak telefon getiren yerler kacak pc de getirebilir degil mi mantiken
Evet duygusal olarak.Çok mu dokunuyor yani duygusal olarak
Hocam gönderin getirsin o zaman kutusuz getirirse bir şey diyemezler.Tanidigim var
Dostum amazon jp üzerinden ekran kartı gibi önemli parçaları alıp. Geri kalan parçaları buradan alabilirsin. Birçok böyle yapan kişi var.Yurtdisina gitmeden oradan pc alip ulkeye getirmek mumkun mu?
Full getiremez ama işlemci ekran kartı anakart ve SSD getirebilir kutusuz açılmış olmak şartıyla galiba.yurtdışında tanıdık olsa pc satın alıp benim kişisel bilgisayarım diye ülkeye sokabilir mi vergisiz?
Amazon Japonya üzerinden daha ucuza alabiliyorsun ekran kartını.Amazon jp?
yani ben 3080 aldırsam kutusundan çıkartsa rahatça sokabilir değil mi ülkeye?Full getiremez ama işlemci ekran kartı anakart ve SSD getirebilir kutusuz açılmış olmak şartıyla galiba.
Amazon var işin ucunda her türlü güvenerek alabilirsin. İstersen güvenilir markaların kartlarını da alabilirsin. İllaha ki japon bir markanın kartını almana gerek yok. Bende Japonya'dan yakında laptop getirttireceğim. Abim orada yaşıyor. Kat kat ucuz. Burada aldıkları verginin haddi hesabı yok. Bu arada Japon malına tabii ki güvenilir. Teknolojide çokJapon malina guvenilirmi?
Sokar büyük ihtimalle ama koca ekran kartı telefon laptop gibi rahatça sokar mı bilmiyorum.yani ben 3080 aldırsam kutusundan çıkartsa rahatça sokabilir değil mi ülkeye?