Neler Yeni

Öneri vergisiz telefon mevzusu

The Semih

80+ Gold
Arkadaşım adam ülkenin cumhurbaşkanı olduya hani sadece onu sevenlerin cumhurbaşkanı olmadı geçip te Kılıçdaroğlundan isteyecek halimiz yokya
Hocam ozaman saygı göstermen lazım, bir şey istiyorsun madem senin için demiyorum, adamın bacısına kadar küfür ediyorlar ondan sonra vaadine takılıyorlar. Hepimizin cumhurbaşkanı evet kutuplaştırmaya gerek yok zaten.

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,048
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon
Yok hocam reisimizin eşi benzeri yok Allahın izniyle bu halkın yaşadığı kötülükleri çocukların birşeye bakarken alamayacağını anlaması kadınların sokak ortasında onlarca şeye uğraması umarım hayatında hep böyle şeyler yaşarsın hocam daha çok şeyler söylerdimde malum ceza fln almiyalim şimdi burdan
Yok anlamiyom valla anlamiyon
Sana diyorum ki daha iyi aday varsa gösterin ona oy verelim. Kimseyi savunduğum yok burda. Rakibi olan KK'nin RTE'den daha iyi olduğunu DÜŞÜNMÜYORUM ki Türkiye'nin %52'si de benimle aynı fikirde olduğu için tekrar cumhurbaşkanı seçildi. Ben RTE en iyisi demiyorum!
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada birisi seninle aynı siyasi görüşe sahip değil diye onu aşağılamanı, kötü ithamlarda bulunmana veya beddua etmeni gerektirmez. 2 medeni insan gayet medenice konuşabiliriz diye umuyorum :)

The Semih

80+ Gold
Sana diyorum ki daha iyi aday varsa gösterin ona oy verelim. Kimseyi savunduğum yok burda. Rakibi olan KK'nin RTE'den daha iyi olduğunu DÜŞÜNMÜYORUM ki Türkiye'nin %52'si de benimle aynı fikirde olduğu için tekrar cumhurbaşkanı seçildi. Ben RTE en iyisi demiyorum!

Bu arada birisi seninle aynı siyasi görüşe sahip değil diye onu aşağılamanı, kötü ithamlarda bulunmana veya beddua etmeni gerektirmez. 2 medeni insan gayet medenice konuşabiliriz diye umuyorum :)
2028 adayları tahmini : Sinan oğan vs Muharrem ince

Berke123

80+ Bronze

omerkok_49

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,165
İsim
Ömer
ya kardesim burasi siyaset tartisma yeri degil konusu degil hadi isine iyi geceler

Hocam ben her konuda medenice konuşmaya açığım ama siyasette medeniyetten uzak kalma taraftarıyım o söylediğin %52 kısmın çoğu yaşlılar adam gelmiş 80 yaşına yemediği halt kalmamış 18 19 yaşındaki gençlerin sefalet içerisinde yaşamasını istiyor ülkeni durumu berbat halde ama hâla nasıl savunuyorsunuz ben anlamıyorum kk nin düzgün bir aday olduğunu söylemedim zaten ama erdoğanı düşürmek için yapılacak başka hiçbirşey yoktu en yakın zamanda tatlı rüyandan uyanman dileği ile

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,048
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Hocam ben her konuda medenice konuşmaya açığım ama siyasette medeniyetten uzak kalma taraftarıyım o söylediğin %52 kısmın çoğu yaşlılar adam gelmiş 80 yaşına yemediği b*0*k kalmamış 18 19 yaşındaki gençlerin sefalet içerisinde yaşamasını istiyor ülkeni durumu berbat halde ama hâla nasıl savunuyorsunuz ben anlamıyorum kk nin düzgün bir aday olduğunu söylemedim zaten ama erdoğanı düşürmek için yapılacak başka hiçbirşey yoktu en yakın zamanda tatlı rüyandan uyanman dileği ile
Sizi de o rüyanızdan uyanmaya davet ediyorum :)
Biraz daha araştırma yaparak eminim daha net sonuçlara varabilirsiniz. İndirmek istemekte haklı olabilirsiniz ama bunun yolu ondan da beterini başa geçirmekle olmaz.
Medenice konuştuğunuz da sanmıyorum üstelik :)

omerkok_49

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,165
İsim
Ömer
Sizi de o rüyanızdan uyanmaya davet ediyorum :)
Biraz daha araştırma yaparak eminim daha net sonuçlara varabilirsiniz. İndirmek istemekte haklı olabilirsiniz ama bunun yolu ondan da beterini başa geçirmekle olmaz.
Medenice konuştuğunuz da sanmıyorum üstelik :)
Hocam az önce yazdığımı zaten dikkatlice okumamışsınız bana araştırma yap diyorsunuz sizin cumhurbaşkanınız için cehennem diyen adamı yanınıza almanız ve bunun içinde doğru yol demeniz cb yanındaki adamlardan birinin zamanında cb için etmediği laf kalmadığı önceden millete kuru ekmek ye derdiniz bu seçimlerden 2 sene sonra milletin yiyecek kuru ekmek bulamayacağını üstüne üstlük gençler ile soru cevap yapıp bunlarıda akp gençlik k. Dan seçmeleri bide babalanın davet etmesine karşıt hâla cesaretini toplaymadığından ötürü gidememesi para ile onların olan evlerini o parasuz pulsuz ortada kalan depremzedelere para ile vermesi çadırları para ile vermesi ve verikten haftalar sonra verdiğini açıklaması ve istifa etmesi istifa ettikten 1 kaç hafta sonra kkyi yalan atıyorlar satmadık demesi kendi sözünü kendisinin yalanlaması dah ne kadar saymamı bekliyorsun hocam saysam sabaha kadar yine kararınızın değişeceğini düşünmüyorum size başarılar hocam

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,048
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Hocam az önce yazdığımı zaten dikkatlice okumamışsınız bana araştırma yap diyorsunuz sizin cumhurbaşkanınız için cehennem diyen adamı yanınıza almanız ve bunun içinde doğru yol demeniz cb yanındaki adamlardan birinin zamanında cb için etmediği laf kalmadığı önceden millete kuru ekmek ye derdiniz bu seçimlerden 2 sene sonra milletin yiyecek kuru ekmek bulamayacağını üstüne üstlük gençler ile soru cevap yapıp bunlarıda akp gençlik k. Dan seçmeleri bide babalanın davet etmesine karşıt hâla cesaretini toplaymadığından ötürü gidememesi para ile onların olan evlerini o parasuz pulsuz ortada kalan depremzedelere para ile vermesi çadırları para ile vermesi ve verikten haftalar sonra verdiğini açıklaması ve istifa etmesi istifa ettikten 1 kaç hafta sonra kkyi yalan atıyorlar satmadık demesi kendi sözünü kendisinin yalanlaması dah ne kadar saymamı bekliyorsun hocam saysam sabaha kadar yine kararınızın değişeceğini düşünmüyorum size başarılar hocam
Ben de aynı şekil size bir sürü kanıt saysam yine bir şey değişmeyecek. Zaten bu durumlar böyledir sıkıntı yok ben sadece görüşlerimi bildirim ve biraz daha düzgün üslupla konuşmanızı talep ettim. Tekrardan iyi geceler

omerkok_49

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,165
İsim
Ömer
Ben de aynı şekil size bir sürü kanıt saysam yine bir şey değişmeyecek. Zaten bu durumlar böyledir sıkıntı yok ben sadece görüşlerimi bildirim ve biraz daha düzgün üslupla konuşmanızı talep ettim. Tekrardan iyi geceler
Kanıtlarınızı sabaha kadar dinleyebilirim hocam yanlışlarımın yüzüme vurulmasından hoşlanan bi insanım bugün bu yanlışımı söyleyinki yarın o yanlışı tekrar yapmiyayım

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,048
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Kanıtlarınızı sabaha kadar dinleyebilirim hocam yanlışlarımın yüzüme vurulmasından hoşlanan bi insanım bugün bu yanlışımı söyleyinki yarın o yanlışı tekrar yapmiyayım
Hocam inan siyaset adamı da değilim işim de değil. Buraya yazmakla da uğraşmak istemiyorum çünkü sonuç değişmeyecek bundan eminim o yüzden gereksiz tartışmalara gerek yok. Ben dediğim gibi kimseyi savunmuyorum, yanlışlarının olduğunun ben de farkındayım ve şikayetçiyim memnun değilim. Sadece diğer taraftan daha iyi olduğunu düşünüyorum o yüzden bu karardayım.

Xeracula

80+ Bronze
Hocam inan siyaset adamı da değilim işim de değil. Buraya yazmakla da uğraşmak istemiyorum çünkü sonuç değişmeyecek bundan eminim o yüzden gereksiz tartışmalara gerek yok. Ben dediğim gibi kimseyi savunmuyorum, yanlışlarının olduğunun ben de farkındayım ve şikayetçiyim memnun değilim. Sadece diğer taraftan daha iyi olduğunu düşünüyorum o yüzden bu karardayım.
Lütfen bana ülke nin son 20 yılda geriye değil değil ileriye gittiğini kanıtla

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,313
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
indirimi boşverin, Gürcistan 10/10

KDV indirimi gelene kadar dolar 26-27 görecek. İndirimden de olacaksın zaten. Gürcistandan iphone alsan 24K ya geliyor. Üstüne yurt dışı gezmiş olacaksın.

Kazuha

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Mehmet Ali Ergül

dostum bazıları değil herkes biliyor 3. kez aday olamaması bile gerekiyordu yani ^^

Ne alaka? Verilen onca vaadi ve yapılanları göremiyorsunuz sanırım :D

Ben de telefon alacağım muafiyeti bekliyorum. Umarım arkadaşların dediği kadar sıkıntılı olmaz D:
5 aydır eytliler maaş bekliyor knk

Lütfen bana ülke nin son 20 yılda geriye değil değil ileriye gittiğini kanıtla
son 20 yıl dersen nankörlük etmiş olursun

Son düzenleme:
Top Bottom