Neler Yeni

Öneri vergisiz telefon mevzusu

The Semih

80+ Gold
Lütfen bana ülke nin son 20 yılda geriye değil değil ileriye gittiğini kanıtla
Son 20 dersen nankörlük etmiş oluyorsun cidden Türkiye 20 yılda avrupa ülkeleriyle yarışmaya girdi büyüme oranında, Savunma sanayisinde ciddi gelişmeler yapıyoruz bunları eminim sende biliyorsundur ama işte ülkeme laf atayımda gerisi önemli değil düşüncesi. 2018 den beri ekonomik sıkıntı yaşıyoruz sadece yani 5 senedir.

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,064
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon
Lütfen bana ülke nin son 20 yılda geriye değil değil ileriye gittiğini kanıtla
dostum bazıları değil herkes biliyor 3. kez aday olamaması bile gerekiyordu yani ^^
Mesaj otomatik birleştirildi:

5 aydır eytliler maaş bekliyor knk

son 20 yıl dersen nankörlük etmiş olursun
Bu konu siyaset konusu değil. Üstelik son 20 yılda yapılanları googlede bulabilirsin, çok basit. Kimseyi kışkırtmanıza gerek yok iyi forumlar

Kazuha

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Mehmet Ali Ergül
Son 20 dersen nankörlük etmiş oluyorsun cidden Türkiye 20 yılda avrupa ülkeleriyle yarışmaya girdi büyüme oranında, Savunma sanayisinde ciddi gelişmeler yapıyoruz bunları eminim sende biliyorsundur ama işte ülkeme laf atayımda gerisi önemli değil düşüncesi. 2018 den beri ekonomik sıkıntı yaşıyoruz sadece yani 5 senedir.
5 sene değil aslında suriyeli sığınmacıların fazlalaşmasından sonra 2016 fln diyebliriz

Bu konu siyaset konusu değil. Üstelik son 20 yılda yapılanları googlede bulabilirsin, çok basit. Kimseyi kışkırtmanıza gerek yok iyi forumlar
kimseyi kışkırtmaya çalışmıyorum ki ben 20 yılda bi şey yapmadılar demedim? hatta nankörlük yapmış olursunuz dedim bir şey yapmadılar derseniz diye

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,598
Üyeler
166,407
Son üye
Ereilian
Top Bottom