Neler Yeni

Öneri vergisiz telefon mevzusu

Mr_Can

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Mert Can Gençer
+45 yaş üni öğrencilerine özel olacakmış diye duydum
+45 yaş ne olmasın daha iyi 😂
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gelirse toplama PC için de geçerli olur mu vergi muafiyeti acaba, siz ne düşünüyorsunuz? Zaten sadece KDV alınıyor sanırım ve en fazla %18 diye biliyorum. Hatta bazı parçalarda daha az. İki üç aya gelecekse hiçbir anlamı kalmıyor dolar kuru sebebiyle.
parça parça olacağını sanmıyorum direk toplama PC ler için geçerli olacak öyle düşünüyorum parça parça yaparlarsa bile bir parçası için bu geçerli derler büyük ihtimal

lprnkc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Alp Eren Akça
+45 yaş ne olmasın daha iyi 😂

parça parça olacağını sanmıyorum direk toplama PC ler için geçerli olacak öyle düşünüyorum parça parça yaparlarsa bile bir parçası için bu geçerli derler büyük ihtimal
Demek istediğim PC yi direkt siteden toplanmış olarak alırken esasen parçaları alıyoruz, onlar birleştirip yolluyorlar. Bu durumda ne yapılır, tek tek tüm parçalardan ne kadar KDV alınıyorsa o kadar mı indirim yaparlar? Beni bunlar düşündürüyor. Tahminimce sadece laptoplara vergi muafiyeti olacağı yönünde.

Mr_Can

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Mert Can Gençer
Demek istediğim PC yi direkt siteden toplanmış olarak alırken esasen parçaları alıyoruz, onlar birleştirip yolluyorlar. Bu durumda ne yapılır, tek tek tüm parçalardan ne kadar KDV alınıyorsa o kadar mı indirim yaparlar? Beni bunlar düşündürüyor. Tahminimce sadece laptoplara vergi muafiyeti olacağı yönünde.
evet olabilir hatta duruma bakacak olursak en mantıklı olanıda bu

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
yeni telefon alacam birçok kişinin haberi vardır öğrencilere vergisiz PC ve telefon verme gibi bir vaadi vardı bu konu hakkında bir gelişme varmı bilgilendirir misiniz ona göre şuan elimdeki telefon ile idare etmeye çalışacam
Reisim yaparım dediyse yapar. Rahatta kalın.

omerkok_49

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,165
İsim
Ömer
Ne alaka? Verilen onca vaadi ve yapılanları göremiyorsunuz sanırım :D

Ben de telefon alacağım muafiyeti bekliyorum. Umarım arkadaşların dediği kadar sıkıntılı olmaz D:
Onca vaadi anlat desem 70 yaş topluluğu gibi yol yaptı köprü yaptı diye başlarsın diye bir şey demiyeceğim

The Semih

80+ Gold
Sadece savunma saniyimizi geliştirdi bana göre, arkadaşlar adama nefret besliyonuz bide sunduğu şeylerden yararlanmaya calısıyonuz bu nası kafa benim bildigim sevmiyosan hiçbir hizmetini kabul etmezsin nankörlük bu

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,048
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon

omerkok_49

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,165
İsim
Ömer
Sadece savunma saniyimizi geliştirdi bana göre, arkadaşlar adama nefret besliyonuz bide sunduğu şeylerden yararlanmaya calısıyonuz bu nası kafa benim bildigim sevmiyosan hiçbir hizmetini kabul etmezsin nankörlük bu
Arkadaşım adam ülkenin cumhurbaşkanı olduya hani sadece onu sevenlerin cumhurbaşkanı olmadı geçip te Kılıçdaroğlundan isteyecek halimiz yokya

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,048
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon
Arkadaşım adam ülkenin cumhurbaşkanı olduya hani sadece onu sevenlerin cumhurbaşkanı olmadı geçip te Kılıçdaroğlundan isteyecek halimiz yokya
ya kardesim burasi siyaset tartisma yeri degil konusu degil hadi isine iyi geceler

omerkok_49

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,165
İsim
Ömer
Uygunsuz davranış
Daha iyisi varsa çıkarın aday oy verelim :D
Yok hocam reisimizin eşi benzeri yok Allahın izniyle bu halkın yaşadığı kötülükleri çocukların birşeye bakarken alamayacağını anlaması kadınların sokak ortasında onlarca şeye uğraması umarım hayatında hep böyle şeyler yaşarsın hocam daha çok şeyler söylerdimde malum ceza fln almiyalim şimdi burdan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,404
Üyeler
165,352
Son üye
batu250sr
Top Bottom