tahaarvas36
80+
- Reaksiyon skoru
- 106
Arkadaşlar bütçem 9500TL. Vergisiz telefon almak istiyorum bu fiyat bandında en iyi fiyat performans cihaz hangisidir ? Oyun vs oynamıyorum. Tavsiyelere açığım.
Vergisiz telefon alacağına git 9500 TL ye en kral kaçak xaiomi alArkadaşlar bütçem 9500TL. Vergisiz telefon almak istiyorum bu fiyat bandında en iyi fiyat performans cihaz hangisidir ? Oyun vs oynamıyorum. Tavsiyelere açığım.
haram mala giriyor oVergisiz telefon alacağına git 9500 TL ye en kral kaçak xaiomi al
Niye haram mal olsun sadece gümrükten geçirilmiyorharam mala giriyor o
imei kayıt vs uğraşmayı istemiyorum hocamVergisiz telefon alacağına git 9500 TL ye en kral kaçak xaiomi al
Niye haram ? Herhangi bir sahte ise girmiyoruz . Adam alıyor yurt dışından getiriyor sende burda kayıtsız şekilde alıyorsun . Herşeyin parasını verip alıyorsun .haram mala giriyor o
Çok zor değil aslında , aldığınız yere göre değişmekle beraber 1-1.5 saate halledip veriyorlar . Vergi indirimi dahilinde realme 10 , honor x9a olabilir . İndirimi girdiği zamanlarda a34 mantıklı olur .imei kayıt vs uğraşmayı istemiyorum hocam
Vergisiz telefon alacağına git 9500 TL ye en kral kaçak xaiomi a