Vergisiz ürün nasıl getirtebilirim

Reaksiyon skoru
35

ebay üzerinden bu ürünü almak istiyorum. Direkt türkiyeye kargolatırsam gümrükte 10 bin lira vergi çıkacak gibi. Almanyaya akrabaya kargolatsam o türkiyeye gelirken getirse sorun olur mu bunu öğrenmek istiyorum

ebay üzerinden bu ürünü almak istiyorum. Direkt türkiyeye kargolatırsam gümrükte 10 bin lira vergi çıkacak gibi. Almanyaya akrabaya kargolatsam o türkiyeye gelirken getirse sorun olur mu bunu öğrenmek istiyorum
maglum kanallarda var 400 dolar büyük para git indir maglum 4k blu ray olarak usb ye at izle istedigin yerde

yurtdışından alışveriş yapan şirketler var amerikadan al falan gibi internet siteleri onlarda pahalı oluyor da 10k kadar değil tabi

dayı hediyede 400 dolara hediyemi olur ps5 fiyatı git ps5 al daha iyi ömrümde gördügüm en boş para blu ray okuyucuda yok nereden izleyecek hediye verecegin kişi
Blu rayi de alırız be kral, ps5 de var, manevi değeri yüksek olduğu için alıyorum o yüzden boş para olmuyor. İlerde evlenirsen sende öyle yap

Blu rayi de alırız be kral, ps5 de var, manevi değeri yüksek olduğu için alıyorum o yüzden boş para olmuyor. İlerde evlenirsen sende öyle yap
manevi degeri yok bu tarz şeylerin hbo max aylık 299 tl ye de 4k sı var filmin bir filim serisine 15k para vermem hadi çok degeri olsa max 2k oda sevdigin film için verirsin bu arada 400 usd ürünü hiçbir şekilde getiremezsiniz üstüne bu ürünü alsanız tamamen ingilizce olucak türkçe dili yoktur büyük ihtimal çok bilmemekle birlikte.

manevi degeri yok bu tarz şeylerin hbo max aylık 299 tl ye de 4k sı var filmin bir filim serisine 15k para vermem hadi çok degeri olsa max 2k oda sevdigin film için verirsin bu arada 400 usd ürünü hiçbir şekilde getiremezsiniz üstüne bu ürünü alsanız tamamen ingilizce olucak türkçe dili yoktur büyük ihtimal çok bilmemekle birlikte.
adam almak istiyor hocam :) sen vermezsin para ama milletin cebindeki paraya da karışmamak lazım.

İşimiz gereği eşimle ikimizde İngilizce biliyoruz zaten o sorun değil. Ayrıca 400 usd lik ürünü niye getirtemeyeyim. Benim bildiğim getirtiliyor sadece vergisi çok yüksek oluyor.

İşimiz gereği eşimle ikimizde İngilizce biliyoruz zaten o sorun değil. Ayrıca 400 usd lik ürünü niye getirtemeyeyim. Benim bildiğim getirtiliyor sadece vergisi çok yüksek oluyor.
4 katı çıkıyormuş duyduğuma göre

tamam h.o şimdiden

Anca Abd'den gelenkerin komisyon ile ürün getirenlerin olduğu uygulamalardan biri ile anlaşıp alabilirsiniz onun dışında 400 dolarlık şey alıp vergi ödememek pek mümkün değil.

10k iyi para...
bg de falan cift vatandas arkadasın varsa oraya gondert.
bg ye gidince koysun bir posete getirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,829
Üyeler
183,644
Son üye
ergind59
Geri