Vestel NFK52011 471 Lt No-Frost Buzdolabı 23.932 TL

Samsungdan Egitim indirimi ile 502 L buzdolabi alabiliyorsunuz 30 32k ya ben aldim cok iyi indirim yapiyor bilginiz olsun

Kanka ben de girdim 52 k gorunuyor?
Valla ss atayim ben bu parcalari aldim
Online üzerinden öğrenci belgemi yükledim oldu hatta birden fazla aldım parça çok uyguna geldi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nasıl yapılıyor acaba biri açıklayabilir mi ? Samsung Eğitim indirimini ?
Google Samsung eğitim indirimi yaz sonra girdiğin sitede ortalarda bir yerde oturum aç var öğrenci belgeni istiycek sonra yükle olur

Ekler

• 1000103791.webp
    1000103791.webp
    138.5 KB · Hit: 84
  • 1000103793.webp
    1000103793.webp
    10.4 KB · Hit: 83
Hala devam ediyor mu
Bitmiş herhalde bende de fiyatlar öyle ama stok olmuyordu bazilarinda bir iki gün sonrasina stok geliyordu bir aylıkti kampanya ama yine de yenilerler takip et ben geçen seneden berri biliyordum bu kampanyayi

Bitmiş herhalde bende de fiyatlar öyle ama stok olmuyordu bazilarinda bir iki gün sonrasina stok geliyordu bir aylıkti kampanya ama yine de yenilerler takip et ben geçen seneden berri biliyordum bu kampanyayi
Diğer şeylerde var ama yanlış bilmiyorsam kontrol et yine sen

Diğer şeylerde var ama yanlış bilmiyorsam kontrol et yine sen
Hocam öğrenci indirimi diye ayrı katagori varmı yoksa tek tek mi bakıyoruz. Ayrı bir katogari varsa link paylaşabilir misin

Hocam öğrenci indirimi diye ayrı katagori varmı yoksa tek tek mi bakıyoruz. Ayrı bir katogari varsa link paylaşabilir misin
Egitim indirimi yazip google sonrasinfa oturum açtığında seni eğitim indirimi sayfasina yonlendiriyor orda tıkladığınızda her şey egitim indirimi uygular

Geri